SeLam ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbulduk Ozan:spr

SALVADORE

SALVADORE

Üye
tekrardan hoş geldin pcmaster :spr

_KyRa_

_KyRa_

Üye
Hoşgeldin ve hoş bulduk bende senin gibi geri dönenlerdenim bilmem hatırlarmısn beni

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hoşgeldin desek mi ki? :pro:

Hoşgeldin dostum :)

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin ve hoş bulduk bende senin gibi geri dönenlerdenim bilmem hatırlarmısn beni

Hatırlıyorum, Senin için Doğaçlama yapmıştım :)

Bu arada bir yere Gitmedim Sadece Ara vermiştim :) Yani Mutluluğu başka yerlerde arayıp geri gelmedim:ehe

Tekrardan Hoş bulduk Ahmet ve Salvadore , 2 hafta Önce Şişli/feriköy'de idim :) Etrafta Kablosuz Ağ kum Gibi Kaynıyordu Ancak Birisini bulupta Şifreyi İsteyemedim :vur bu yüzden bu zamana kaldı Net'e Girmem

_KyRa_

_KyRa_

Üye
Hatırlıyorum, Senin için Doğaçlama yapmıştım :)

Bu arada bir yere Gitmedim Sadece Ara vermiştim :) Yani Mutluluğu başka yerlerde arayıp geri gelmedim:ehe

Tekrardan Hoş bulduk Ahmet ve Salvadore , 2 hafta Önce Şişli/feriköy'de idim :) Etrafta Kablosuz Ağ kum Gibi Kaynıyordu Ancak Birisini bulupta Şifreyi İsteyemedim :vur bu yüzden bu zamana kaldı Net'e Girmem

hehehe hoş döndün ozaman bu arada ben mutluluu başka yerde aramadım da site bana yamuk yaptı yaw ilk bu arayüze geçildiğinde şifreler deişmişti sonra şifremi eski haline getirdim ama siteye girmeyi denediğimde doğru şifre yazıyodum yanlış diyodu bende 4 kez şifre değiştirip düzeltemeyince kıl oldum sonra geçen haftalarda siteye bakim dedim özledim ilk yaptığım daha sonra giremediğim şifreyi denedim girdi epey garipti yani bi ara yeni hesap bile açcaktım ama prince in tadını ve özünü başka hesap veremez sonuçta BEN BUYUM BEN SİZİN PRENSİNİZİM YAN BAKANI YAKARIM :D:D:D:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt