NABER:ehe
By_AkA Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: iyilik senden nbr Genişletmek için tıkla ... kötü Allah'a şükür
OğuzcanAbi Üye 61semih' Alıntı: konu dıye ben buna deriim standart senden naber Genişletmek için tıkla ... bende standart
61semih' Alıntı: konu dıye ben buna deriim standart senden naber Genişletmek için tıkla ... bende standart
By_AkA Üye Konu Sahibi 61semih' Alıntı: konu dıye ben buna deriim standart senden naber Genişletmek için tıkla ... Aynen bende standart ----------Eklendi @ 18:25:20 ---------- Yazıldı @ 18:24:27 ---------- Oguzc@N' Alıntı: bende standart Genişletmek için tıkla ... İyi Allah standartlık versin o zaman ----------Eklendi @ 18:27:54 ---------- Yazıldı @ 18:25:20 ---------- pelın_' Alıntı: günaydınn Genişletmek için tıkla ... Konumda nasıl olduğunu belirtip karşı tarafa sormaktan başka yorum yapmak yasaktır!!! Naber diyorum burda günaydın ne yaw
61semih' Alıntı: konu dıye ben buna deriim standart senden naber Genişletmek için tıkla ... Aynen bende standart ----------Eklendi @ 18:25:20 ---------- Yazıldı @ 18:24:27 ---------- Oguzc@N' Alıntı: bende standart Genişletmek için tıkla ... İyi Allah standartlık versin o zaman ----------Eklendi @ 18:27:54 ---------- Yazıldı @ 18:25:20 ---------- pelın_' Alıntı: günaydınn Genişletmek için tıkla ... Konumda nasıl olduğunu belirtip karşı tarafa sormaktan başka yorum yapmak yasaktır!!! Naber diyorum burda günaydın ne yaw