Selam maxicep ailesi engin tecrübelerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ketek21

Üye
    Konu Sahibi
Selam maxicep ailesi engin tecrübelerinize ihtiyacım var
bu iphone 4gs SİRİ özelliğinin yaptıklarını galaxy SII yapabilirmi ? Herkeze Teşekkürler
iphone siri özelliği işte video :[video=youtube;rNsrl86inpo]http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo[/video]
SAYGILARIMLA.

serif55

serif55

Üye
Çok şey istiosun be dostum ama eminimki yapacaklardır ;)

Ayrıca bu özelliğin içerisinde türkçe olmayan 3 dilde çalıştığını okumuştum bi yerde yani sıkıntılı bi iş

ultrayer6

ultrayer6

Üye
siri şu anda ingilizce, almanca ve fransızca çalışıyor fakat 4s dağıtılana kadar diğer dillere de destek verecek.

google'da bu olay var diye atlayan olacak.
nokia'da da bu olay var diye atlayan olacak.

sizin bu olay var diyeceğiniz şey tek kelimelik sınırlı şey:
"ajanda" dersiniz ajandayı açar, "mesajlar" dersiniz mesajları açar,

fakat iphone'da:

"bugün dışarı çıkacağım" dersin, "hava soğuk olacak gibi, sıkı giyin" diyor,
"fırına kek koydum 30 dakika süre tut" dersin, 30 dakika süre tutmaya başlar,
"eve giderken ekmek ile süt alacağım unutma" dersin, eve giderken marketin yanında "ekmek ile süt alacaktın unutma" diyor,

bayağı bayağı akıllı yani bu.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
bildigin sekreter :D

blacktalon

blacktalon

Üye
Arabaya koysan karasimsek olcak :D

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve aagkn
serif55

serif55

Üye
Yav bu teknoloji nere gidiyor :)

61semih

61semih

Üye
galaxy s2 dekı komutlar soyle ornegın mesajlar sms dıyorsun pesıne yazacagın mesajı soyluyorsun mesajlara gırıp dedıgın mesajı yazıyor
ayfondakı daha gelısmısı tabıkı ama bu durum yazılım meselesı.birde dil olayı var zira aldıgı komutlar cok ayrıntılı ve şive ve lehceye kadar degısıklık gosterır ve dedıgın komutu algılıyamıyabılır
her seferınde 2 3 kere komut verene kadar gırer dokunarak yaarım daha ıyı,yanı dıger dıller ıcınde tam destek verırseler cok ıyı olabılır ama bır telefonda dokunmatık kadar bır kılometre taşı değil bence
iyimi cok ıyı bukadar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şu an böyle bişey var samsungda ama kendiliğinden çalışmıyo meşgul olduğumda onu çalıştırıyorum uygulamanın adını unuttum ingilizce bu ama benim için farketmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt