selam arkadaşlar YARIN NOKİA X6 ALIYORUM Bİ İÇERİ GİRİN BİLGİ VERİN BANA :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar YARIN NOKİA X6 ALIYORUM Bİ İÇERİ GİRİN BİLGİ VERİN BANA :)
merhaba arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi yarın sabah x6 alıyorum bizim semt'te tanıdık bi telefoncudan kvk kendı kullandığı faturası bıle kendı ustune ondan ıkıncı el olrak 650 tl ye alıcam sızler ne dersiniz fiyat iyimi alıyorum sizcede uygunsa ve bu telefondada sizce 12 aylık muzık paketı varmıdır ?
şimdiden yardım eden arkadaslara cok tesekkur ederım :):evet:

xmy

Üye
İki kere üst üste nokia aldım ikisindede pişman oldum batarya sorunu tüm nokilarda var sanırım uygulama çalıştır oyun oyna hızla tükenio sonra kala kalıyosun ve sanki telefonların çalışması git gide ağırlaşıyo şuanda 58800xm kullanıyorum çok övdüler aldım ama pişmanım ağır çalışıyo yazılımsal hata çok ram i her telefona çok düşük koyuyolar bu telefonda 52 mb ram var. Benim bundan sonra alacağım tek telefon iphone olacak şiddetle tavsiye edioyorum sakın acele etme arkadaşım sabret birilerinde kullan gör...

ljubavi63

Üye
allah için rica ediyorum senden sakın alma her tarafı sorun

--------------- Ekleme ---------------

ben böyle oldugunu bilsem 250 den fazla vermezdim sende verme

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
x6 da kasa acıklığı var sakın alma kardeşime aldık bi baktım 5800 dakı gibi kasa acıklığı var

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Teorik Olarak 5800 ile tek farki kamera yani yazılım ekran işlemci herşeyi aynı amerikada aralarında sadece 50 dolar var oda 16gb dahili hafizasi oldugu icin ama Turkiyede 5800 nerdyese 500 TL iken bu cihaz x6 900 TL Küsürlerde tekrar düşün bence

chak

Üye
ben aldim 32Gb olanindan mavi beyaz renkli gayet hizli bir sorun yok...sadece hosuma gitmeyen arka kapagi cok basit olmus..

New Life

New Life

Üye
Hayırlı Olsun Kardeş İnşallah Bizede Nasip Olur Telefonun Özellikleri Çok Güzel.

P!iZ

Üye
İki kere üst üste nokia aldım ikisindede pişman oldum batarya sorunu tüm nokilarda var sanırım uygulama çalıştır oyun oyna hızla tükenio sonra kala kalıyosun ve sanki telefonların çalışması git gide ağırlaşıyo şuanda 58800xm kullanıyorum çok övdüler aldım ama pişmanım ağır çalışıyo yazılımsal hata çok ram i her telefona çok düşük koyuyolar bu telefonda 52 mb ram var. Benim bundan sonra alacağım tek telefon iphone olacak şiddetle tavsiye edioyorum sakın acele etme arkadaşım sabret birilerinde kullan gör...
iphonenden bnim kuzenimde vardı adam bıktı artık.telefon iki debir donuyor ve telefonun arkasında kapağı omadığı için bataryasını çıkarıp teefonu yeniden başlatamıyorsun.Anca bilgisayardan format atman lazım ki attığın zamandada telefonda olan bütün herşeyin siiniyor..........

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kvk turksel bayısınden arkadasımdan 650 tlye aldım bu gun x6 cok memnunum suan guzel :D

serefacar

Üye
alet 10 numara hıc durmasın alacak arkadaslar kasa masa acıgıda yok elımde cıhaz bakıyom şu an

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel telefon ama arada kasıyo beyler bide günde 500 sms atınca en fazla kasıyor

Lacoste

Lacoste

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım :D

zx6r

zx6r

Üye
Hayırlı olsun kardeş

enjo3

Üye
Güzel telefon boşver kasa açıklığını falan bende 5800 kullanıyorum kasa açıklığı var ama hiç bir sorunu yok...

WastabMan

WastabMan

Üye
Verilen bilgilere kulak asmayacaksan neden böyle bir konu açtın anlam veremedim.

mahir212

Üye
    Konu Sahibi
verilen bilgilere kulak astım ve x6 aldım arkadaslar hayırlı olsun dıyen arkadaslar cok tsk ederım
yorum yapan arkadaslar sızlerdende tesekkur ederım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

konuyu açma tarihim biraz eskimişti almıştım telefonu siz konuya cevap yazanakadar alığımı sız yazmadan oncede belırtmıstım arkadasım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt