Selam arkadaşlar güncelleme yükleyemiyorum telefonuma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emircebi

emircebi

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar güncelleme yükleyemiyorum telefonuma
Arkadaşlar forumda okudum ilgili konularda ama şu en son çıkan pr1.1 mi neydi yükleyemedim güncellemeleri kontrol et diyorum bulamıyor p.code ile alakalımı anlamadm tel orjinal yani :D yardımcı olursanız sevinirim

mıttık

Üye
Arkadaşlar forumda okudum ilgili konularda ama şu en son çıkan pr1.1 mi neydi yükleyemedim güncellemeleri kontrol et diyorum bulamıyor p.code ile alakalımı anlamadm tel orjinal yani :D yardımcı olursanız sevinirim

*#0000# yaptığında ürün kodun yazan yerde 059D576 ise onun güncellemesi daha çıkmadı

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
*#0000# yaptığında ürün kodun yazan yerde 059D576 ise onun güncellemesi daha çıkmadı

şu konuyla ilgili biraz daha bilgi verrmisin bilmiyordum örneğin bunu *#0000# .. ve güzcelleme ile ilgili bildi

mıttık

Üye

şu konuyla ilgili biraz daha bilgi verrmisin bilmiyordum örneğin bunu *#0000# .. ve güzcelleme ile ilgili bildi

nokia telefonlarında ürün kodu ( product code ) kullanıyor bölgelere göre dağıtıyor bu telefonları sonrada update çıkartırken bu kodlara göre çıkartıyor bazılarını önce açıyor güncellemesini bazıları sonra bunun sebebi de birden yüklenme olmaması için...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
nokia telefonlarında ürün kodu ( product code ) kullanıyor bölgelere göre dağıtıyor bu telefonları sonrada update çıkartırken bu kodlara göre çıkartıyor bazılarını önce açıyor güncellemesini bazıları sonra bunun sebebi de birden yüklenme olmaması için...

ovi suite bu koda göremi güncellemeyi arıyor yani ??

mahirmete

mahirmete

Üye
güncelleme 7 Şubat P.tesi resmi olarak çıktı ama bizim ülke koduna gelmedi daha :) Gelene kadar PR2.0 çıkar heralde

suat1111

suat1111

Üye
kısmet bekliyozzzz

mıttık

Üye
PR2.0 yaza geçecek deniyor ama şimdi nokia microsoftla anlaştı windows phone 7 li telefonlar gelecek yani PR2.0 ında çıkış tarihi uzar büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt