selam arkadaşlar bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bakarmısınız ?
mrb arkadaşlar ben android kullanıcısı olarak yeniyim n8 imi satıp xperia arc aldım android uygulamaları telefona nasıl yükleyebilirim dosya yöneticisi programı mı varmış neymiş sorum bu diğer bi sorumda bu android hep aynımı xperianın uygulamalarını nerde bulabilirim uyumsuzluk çıkabiliyormu birde bana ücretsiz navigasyon lazım igo güzelmi acaba ?

serif55

serif55

Üye
Cevabını sorduğun soruların içerisinde kolaylıkla bulabilirsin ama önce forumumuzda arama butonuna kullanmak kaydıyla!!!

61semih

61semih

Üye
forum ana sayfadan android kısmına gırersen navıgasyon sıstem aracları vs bolumlerınden rahatlıkla bulabılırsın

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
beyler program arıyorum demedim program nasıl yüklenir birde igo güzelmidir diye sordum zaten bi sürü program var ama önce yüklemesini öğrenmek lazım değilmi ?

icais

icais

Üye
beyler program arıyorum demedim program nasıl yüklenir birde igo güzelmidir diye sordum zaten bi sürü program var ama önce yüklemesini öğrenmek lazım değilmi ?

evet igo iyidir onu yükleyebilirsiniz.

pro nasıl yükleniyor dersen .apk uzantılı dosyayı kablo ile telefonun sd kartına atbilirsiniz bi dosya açıp onun içine atarsan daha rahat bulursun dosyanın ismini herhangi bir şey yapın farketmez attıktan sonra bağlantıyı kesin telefondan dosya yöneticisi var ona girin zaten direk sd kart açılır ordan o dosyayı bulun sonra attığınız .apk uzantılı dosyaya tıklayın bir sefere mahsuz bilinmeyen kaynakları yüklensinmi der ayarlara yönlendirir ordan onu açın sonra yüklemeye devam edin bu kadar basit en basit şekilde anlatıım.

android marketten nasıl indircem derseniz girin ona gmail hesabı alın sonrasında uygulama gelin simdi indire basın indir deyin insin bu kadar basit :oke:

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
dostum markette bulamadım IGO my way diye mi aratsam birde bana ekran çözünürlüğüne uygun link verirmisin gmail hesabı aldım

icais

icais

Üye
bi bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt