Sphinx.00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Jelatini çıkarmak zor birşey değil. Çıkardıktan sonra sabunlu su ile yıka, kurut ve tekrar tak. Bu işlemi kabarcık olmayana kadar yap, jelatine zarar vermez.
5800'ın ekranı çizilmiyor ki bu telaş neden? Aklınıza başkalarının aşıladığı "dokunmatiği hassas ekran çabuk çizilir" cümlesiyle dolaşıyorsunuz. Diğer telefonları bilmem ama 5800'da öyle bir problem yok 2 aydır kullanıyorum hala ekranında çizik yok.
Telefonu bozuk para, anahtar vb hatta sadece bu tip değil sert olan herhangi bir cisimlerle aynı cebe koyup ardından hani çizilmiyordu diye gelen olursa içimden edeceğim lafları tahmin edip gelsin...
Parmak izinin bıraktığı lekenin kalem yada tırnak ile üzerinden geçtiğinizde oluşan çukurlar çizik değil. Parmak dokunduğu yere yapışkan bir sıvı bırakır. Yapışkan dediysek uhu gibi değilorda duracak kadar yapışkan. Bunuz üzerinden tırnak yada kalemle geçtiğinizde onu oradan kazır ve orda çukur oluşur. Ekranı düzgünce sildiğinizde göreceksiniz ki onlar çizik değil.
Jelatin her türlü çıkar merak etme köşesinden açarsan biraz devam edebilirsin. Eğer jelatin çıktığında ekranda kalıcı yada zorlayıcı leke bıraktıysa gidip telefonucuyu dövebilirsin. Tamamen dandik bir ürün satmış sana demektir. Birde eklemek istiyorum Kaliteli bir ekran koruyucu defalarca kez denemeye rağmen yapışkanlığını kaybetmez (Sabunlu su ile silersen ne olur bilmiyorum). Tabi bu defalarcanın altından yüksek miktarda bir defalarca çıkmıyor
@ylmz.fatih
ekranı çizilmiyor demişsin, 2 arkadaşımda var. biri gerçekten hor kullanır telefonu , telefonda iz bile yok.
Ama diğeri yeni aldı, alır almaz üstünde derin çizgiler oluştu :S anlam veremedim nasıl yaptı nasıl becerdi :S
ben çıkarttım bişey olmamıştı
İlk arkadaşındaki 5800'ın dağılmaması normal çünkü ben oyun oynarken kendimi kaybediyorum kendime geldiğimde ekrana eziyet ettiğimi farkediyorum.
ikinci arkadaşın telefonu cebinde nereye koyuyor ne ile telefonu temizliyor cebinden çıkınca telefon nerede duruyor. Bu soruların cevabı seni doğru yönlendirecektir. Birde ekranı Stylus kalem yada kendi tırnağıylamı yoksa bulduğu her nesne ile mi kullanıyor. Buna da dikkat ederek tekrar sor ona.
Dip Not: Fazla özenmesin telefona 1 yılı çıkarmazBirşeyi alınca oluruna bırakın Gerekli önlemi alın ama gerisini oluruna bırakın. Fazla özen göze batar.
bende ekran koruyucu jiletinle kullanıyorum ekran çizilmesin diye ama deri kılıfta taşımama rağmen yinede ekran koruyucu çizilmiş,ben telefonu ilk aldığımda forumlardaki yorumlardan esinlenerek hemen koruyucu jiletin aldım ama dün yeni alan birisinde gördüm ilk çıkan jelatin sökmüş ve ekran parım parım parlıyordu imrendim keşke şunu yapıştırmasaydım diye şimdi sökmeye çekiniyorum ya iz bırakırsa bi kere bir yorum gördüm ekrandaki nokia yazısını silebiliyor diye işte bu beni tedirgin ediyor.bence de şuan böyle bir düşüncesi olan arkadaş varsa güzel bir deri kılıfla ekranı özgürce kullansınlar tavsiyemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?