Şehir İçi-Ş.Arası-Uluslar arası Aramalarınızı Ücretsiz Yapmak ister misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şehir İçi-Ş.Arası-Uluslar arası Aramalarınızı Ücretsiz Yapmak ister misiniz?
Geçtiğimiz günlerde ( 1 Kasım'da ) TTelekomu Protesto amacıyla " Telefonlarınızı Kapattınız. "
1 Gün TTelekom sizden para kazanmadı diye düşündünüz. Ama TTelekom'u artık zengin etmek, boş yere kazıklanmak istemiyorsunuz. O zaman bu açıklamalarım tam size göre... Tek tek okuyunuz TTelekom'dan kurtulunuz.


Bildiğiniz gibi Türkiye'de VoİP Hizmetleri başladı. Bir çoğu TTelekomdan ucuz olduğunu iddia etse de gene de pahalı. O yüzden Türkiye VoİP Şirketleri de bize pek makul gelmiyor.( KoçNet, Superonline gibi şirketler VoİP Hizmetine başladı.)

VoİP de en çok tanınan ve bilinen şirket BetaMax.
BetaMax'ın servislerinden biri olan VoipRaider ile Bilgisayarınızdan Şehir içi-Şehirler Arası ve Uluslar arası aramalarınızı Haftalık 5 saat olmak üzere aylık 20 saat ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken voipraider.com adresine girip programı indirmek ve üye olmak. Üye olduktan sonra 10 Dolarlık kredi aldığınızda 90 Gün boyunca Tüm Sabit Hatları bilgisayarınızdan ÜCRETSİZ olarak yapabiliyorsunuz.

Bu servisi 6 aydır kullanıyorum. Aylık 50 YTL gelen telefon faturam artık 10 YTL yi geçmiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: pampilo, celilcemre ve serotonin


POWER

POWER

Üye
Bilgilendirme için teşekküler. Üye oldum haftaya credi kartımla alırım kredi bakarım keyfime ;)
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ev telefonumu iptalmeyi bile düşündüm ama yakınlarımız bizi telefondan aradığı için iptal ettiremedim :) 10 Dolar veriyorum hiç para vermeden istediğim gibi, istediğim kadar görüşme yapıyorum.
Programdan Cep telefonlarını aramak 0,14 Dolar. SMS göndermek 0,04 Dolar.
Diğer Özellikleri:
1) Kendi rehberinizi oluşturarak aradığınız numaraları programa kaydedebiliyorsunuz. Programı hangi bilgisayarda açaranız açın Rehberinizi görebiliyorsunuz.
2) Phone2Phone özelliği sayesinde istediğiniz kişiyi istediğiniz numaradan arıyabiliyorsunuz. ( 053X 123 45 67 Numarasını aynı numaradan 053X 123 45 67 numarası ile arayabilirsiniz. )
3) Geçmiş yönetimi ile hangi numarayı, hangi saatte ve kaç dakika görüşme yaptığınızı görebilirsiniz.
4) Üyelik sayfanızda bulunan Recent Call özelliği ile Detaylı Arama listesini anlık olarak görebilirsiniz.

Sistem kesinlikle güvenlidir. Kredi Kartınız ile aldığınız Kredinizde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sistem güvenlik kontrolü denetimindedir.
 
s.volkan

s.volkan

Üye
Bedava mı ..

Valla süper o zaman..

Tüm dünyadaki sabit hatlar ücretsiz ise çok ii
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm dünya değil abicim 25 ülke ile sınırlı :) Bir de tamamen ücretsiz değil aylık 20 saat sınırı var :) Bana yetiyor ama 20 saat daha hiç doldurmadım :)
 
s.volkan

s.volkan

Üye
ya 10 dolar verince diyorum
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Voip şirketlerinin ( betamax'a bağlı ) hepsi 10 dolar Volkan abi. 10 Dolar ödeyince ( kredi kartı, paypal, Western Union v.b) 90 günlük ücretsiz arama veriyor. BU süre içinde 10 dolar Sabit hatları aradığınızda hiç düşmüyor. Cep telefonlarını aramak ise DK'sı 0,13 cent Voip Raider ile. SMS atmak 0,035 cent.

90 günlük ücretsiz arama süresi dolunca sabit hatları aramak ücretli oluyor ve Tüm Ülkelere göre arama ücreti değişiyor. Türkiye içi sabit hatları aramak DK'sı 0,18 cent oluyor.

Ben 5 aydır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. 10 Dolar ücreti İş Bankası sanal kart ile ödedim.
 

masblue

Üye
ben 7 aydır TT hattını arama yapmak için kullanmıyorum.voipwise adlı programı kullanıyorym ve çok memnunum.haftalık 300 dk ücretsiz görüşme veriyor Türkiye içi.ama olyı abartıp ta dakikalarca konuşursanız ceza alıp ücretli konuşuyorsunuz.bi kaç günlüğüne o da yaklaşık olarak 5 YKR ye denk geliyor TT dan ucuz.90 gün için 10 avro ödüyorsunuz ben sanal kartımla paypall üzerinden ödeme yapıyorum bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım.özel aparatları satılmakta isterseniz alıyorsunuz 50-70 YTL arası bi rakam direk telefona bağlıoyorsunuz ve dect telefon üzerinden aynı görüşmeyi yapabiliyorsunuz.ama bilgisayar açık olmak şartıyla
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Valla çok iii ya bilgi için sağol kardeş..
 

musti103

Üye
Arkadaşlar voipo hakkında detaylı bilgi için msn adresimi ekleyebilirsiniz her türlü desteği verebilirim. Msn adres: [email protected]
 
A1234567A

A1234567A

Üye
site ingilizce :S biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim
 

judger90

Üye
güzel hizmetmiş
 

TERİM

Üye
benim ev faturam çok geliyor .voipraider. lisanı ingilizce olduğu için anlamadım yardım istiyom
 

watozbjk

Üye
benim sorum.haftalık 5 saati doldurmadan para yazmaya başladi.üstelik sadece sabit hat arıyorum..nasıl bi iş aldım başıma.en kısa zamanda cevap beklıyorum msn adresım [email protected]
 
_enqin_

_enqin_

Üye
kardeş artık herkez ev telefonunu kapatıyor :D
 
selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
arkadaşlar konu hakkında ilgili olabilirlermi sorun yaşşanıyor bakın:allalla:
 


Üst Alt