romantikk2010 Üye ya arkadaslar kac saattir bakıorum ama tık yok lütfen samsung S5233A oyunlarını nasıl bulup indiricem ve varsa pokenmon =) yardımlarınızı bekliyorum ve sahadan veya mackoligi ücretsiz nasıl alıcam avea kullanıorum
ya arkadaslar kac saattir bakıorum ama tık yok lütfen samsung S5233A oyunlarını nasıl bulup indiricem ve varsa pokenmon =) yardımlarınızı bekliyorum ve sahadan veya mackoligi ücretsiz nasıl alıcam avea kullanıorum
Soneday Üye Sega değil,supernintendo oyunlarıdır bunlar ,başlığı değiştirilelim.....Sega emulatörü picodrivedir
romeo560 Üye Allah seni kazadan beladan musibetten muhafaza etsin çoktandır arayıpta bulmadığımı senin sayende buldum
Allah seni kazadan beladan musibetten muhafaza etsin çoktandır arayıpta bulmadığımı senin sayende buldum
şehmusss Üye saol kardaş ---------- Eklendi @ 23:47:58 ---------- Yazıldı @ 23:46:11 ---------- Gba oyunlar bulabilirmisin
saol kardaş ---------- Eklendi @ 23:47:58 ---------- Yazıldı @ 23:46:11 ---------- Gba oyunlar bulabilirmisin