Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şeffaf bildirim çubuğu
Sponsorlu Bağlantılar
LattAsdfasdf
Üye
Konu Sahibi
Şeffaf bildirim çubuğu
Arkadaslar bildirim çubuğunu şeffaf yapmak istiyorum ama hicbi bilgim yok. Yardımcı olabilirmisiniz ?
ahmetcup1
Üye
Onu yapman zor cunkü seffaf olmadığına göre büyük ihtimal android sistemin 2.3.x dir seffaf çubuk 4.0 ve ustunde oluyor sadece yapman için telefona root atıp 4.0 olan rom bulman lazım internette arastir biraz rom falan bilgi sahibi olursun
Onu yapman zor cunkü seffaf olmadığına göre büyük ihtimal android sistemin 2.3.x dir seffaf çubuk 4.0 ve ustunde oluyor sadece yapman için telefona root atıp 4.0 olan rom bulman lazım internette arastir biraz rom falan bilgi sahibi olursun
Simplistic frameworku indirdim ama zip uzantili acincada apk dosyasi cikmiyor.Simplistic control uygulamasini yükledim status bari transparan ayarlarini yapiyorum ama olmuyor,yardimci olursaniz sevinirim..
LattAsdfasdf
Üye
Konu Sahibi
Cyanogen mod yuklu olmasi lazim bunu yapabilmen icin
Simplistic frameworku indirdim ama zip uzantili acincada apk dosyasi cikmiyor.Simplistic control uygulamasini yükledim status bari transparan ayarlarini yapiyorum ama olmuyor,yardimci olursaniz sevinirim..