Şeffaf bildirim çubuğu

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Şeffaf bildirim çubuğu
Arkadaslar bildirim çubuğunu şeffaf yapmak istiyorum ama hicbi bilgim yok. Yardımcı olabilirmisiniz ?

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
Onu yapman zor cunkü seffaf olmadığına göre büyük ihtimal android sistemin 2.3.x dir seffaf çubuk 4.0 ve ustunde oluyor sadece yapman için telefona root atıp 4.0 olan rom bulman lazım internette arastir biraz rom falan bilgi sahibi olursun

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Onu yapman zor cunkü seffaf olmadığına göre büyük ihtimal android sistemin 2.3.x dir seffaf çubuk 4.0 ve ustunde oluyor sadece yapman için telefona root atıp 4.0 olan rom bulman lazım internette arastir biraz rom falan bilgi sahibi olursun

Cihazda 4.1.2 rom yuklu zaten. Ve rootlu. Ama nasil yapacagim hakkinda ne bi kaynak bulabildim nede bilgi sahibiyim.

eeenzo

Üye
benimki 4.1 ama şeffaf değil nasıl şeffaf yapıcam?

-efşan

-efşan

Üye

tolunay378

Üye
Simplistic framework yükleyin orada her ayar mevcut

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Yukledimde bi sonuc alamadım .a

Oby_

Oby_

Üye
Cyanogen mod yuklu olmasi lazim bunu yapabilmen icin

tolunay378

Üye
Simplistic framework yükledikten sonra "simplistic control" uygulamasını yükleyin orada her ayar mevcut.
Benim ki şeffaf örneğin jb 4.1.2

cumalitr

Üye
Simplistic framework yükledikten sonra "simplistic control" uygulamasını yükleyin orada her ayar mevcut.
Benim ki şeffaf örneğin jb 4.1.2

Simplistic frameworku indirdim ama zip uzantili acincada apk dosyasi cikmiyor.Simplistic control uygulamasini yükledim status bari transparan ayarlarini yapiyorum ama olmuyor,yardimci olursaniz sevinirim..

omeremre23

omeremre23

Üye
Bende bildirim çuubuğunu şeffaf yapmak istiyorum ama cihazım rootlu değil yokmu bunun bir çaresi :/

tolunay378

Üye
Simplistic frameworku indirdim ama zip uzantili acincada apk dosyasi cikmiyor.Simplistic control uygulamasini yükledim status bari transparan ayarlarini yapiyorum ama olmuyor,yardimci olursaniz sevinirim..
.zip dosyasını recoveryden yükledikten sonra simplistic control uygulamasından ayarlamalari yapınız.
Ne olur ne olmaz yine de nandroid yedek alın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt