Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
Sponsorlu Bağlantılar
Salih Baba™
Üye
Önemli değil dostlar ne demek...
ekc-103
Üye
mükemmelll
wocke
Üye
Çok Güzel Olmuş Saol
Magilum
Üye
Eline sağlık, çok güzel oyunlar var.
ozan444
Üye
saol kardeş
by_lonelyman
Üye
eline koluna emeğine sağlık kardeşim Allah gönlüne göre versin saatlerdir geziyorum desem yeridir 1 sayfadan başladım 25teyim artık arkası yarın ben bakmaktan yoruldum bi günde sen günlerce haftalarca ne bulduysan paylaşmışsın yorulmamışsın valla helal olsun öle bi kuru tşk az bile sana ama başka seçeneğimiz yok tekrar tekrar tşk paylaşımının karşılığı alamamışsın ama yine vazgeçmeden umursadan devam etmişsin işte gerçek paylaşımcı 1000 kişide 1 kişide tşk etse ne saygı bozulmuş ne seviye valla bravo helal olsun
salih1906baba
Üye
Teşekkürler ABİ WARYA SEN Bİ TANESİN HAA
SENİN ÜSTÜNE BU KONUDA BAŞKASINI TANIMAM CİDDİYİM !!!
Salih Baba™
Üye
Çok sağolun arkadaşlar wallaha bu yorumları duymak beni çok mutlu etti...
Beğenmenize sevindim...
aliatabaq
Üye
çokkkk teşekkürler
karismas
Üye
Eline saglik tesekurler...
gokzu
Üye
tesekkürler salih baba başarılar
Cenkoğlu
Üye
Salih Baba™;1954110' Alıntı:
Şimdi card reader'ı bilgisayara tanıttıysan zaten sorun yok...Sana en iyi önerim Pc'den Card Reader içinde bir klasör aç...Daha sonra rardan çıkardığın uygulamaları o klasöre at...Ardından telden Dosya Yöneticisine gir...Ordan hafıza kartının içinde açtığın klasöre gir ve ordaki uygulamaların üzerine telden seçip yükle....Ben hiç Card Reader kullanmadım ama böyle olur heralde...
Bu Uygulama N70'te Çok rahat ve sıkıntısız Calışmaktadır Denenmiştir İyi Oyunlar
By Oyun Delisi
immortalp
Üye
Salih kardeşim çok güzel olmuş emeğine sağlık
AKATLI
Üye
salih abi hep v2 çalışıyon birazda v3 yüklede benim N79 bayram etsin , abi senin paylaştığın oyunlar harika çok saol abi ellerine sağlık harikasın
bide böle bi s60 v3 arşivi bekliyoruz senden abi
Salih Baba™
Üye
N79 um var ama okul çok yoğun yoksa benzer bir çalışmayı s60v3 içinde düşünmüştüm.....
gotnak
Üye
eline sağlık birader..
Sembolbu
Üye
salih kardeş senin bi şey vardı böyle silaha benzer şekilli bişey onu çok aradım ama bulamadım burda paylaşabilirmisin lütfen çok lazım