Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

SaRKeN

SaRKeN

Üye
Arkadaşım bende oyun paylaşmak istiyorum nasıl ekliye bilirim yardımcı olurmusun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya önce adminle görüşüp dosya ekleme yetkisi alabilirsin ya da oyunları upload sitelerine ekleyebilirsin sonra hangi kategori için açacaksan oraya girip sağ üstten seçeneklerden yeni konu aç deyip oyunla ilgili resimleri, önerilerini ve o upload yapınca oluşan linki konuya koy ve konuyu aç de...Sonra konu yönetici onayına gider o da gerekli görürse açar...

alialp9502

alialp9502

Üye
çok güzel olmuş saol

mali619

Üye
çok güzel eline sağlık :)

levo_m4a1

Üye
eywllah ellerinize sağlık

boyrak

Üye
salıh baba elıne saglık cok guzel olmus.

Ceberus

Ceberus

Üye
çok teşekkürler

ayazbey123

Üye
teşekkürler kardeş 100 sayfaya tek tek baktım bende bir sürü s60 oyunu var jar ve sis halinde onları burda paylaşsak nasıl olur yada ben sana versem bunlardan farklı oyunlar var 2005 2006 oyunları yanlız

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sende kendi arşivini oluştur bence çünkü konu çok büyüdü araya çok mesaj girdi yeni bir arşiv daha iyi olur hem benim okulum var çok zamanım yok sen hazırlasan daha güzel olur...

rasy1

Üye
tesekkurler salih

fcuk1593

Üye
Salih Baba™;2054860' Alıntı:
abi hepsini denedimde calısan yok biliyomusun daha dogrusu calısıyor ama acılmıor hepsini yükledim yüklendi fakat acarken acılmıyor nedendir acba bir ögrensem keske

fcuk1593

Üye
bende o bile acılmıyor be abi..=) yükledim acılıcak tam ama ekranmı kaldırmıyor bilmiyorum ama telefonum 176*208 176*208 indirsemde olmuyor yani...=) acılcak gibi oluyor acılmıyor

hasan73

Üye
emeğine teşekkür ederim kardeş sağol

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben 6630 kullanıyorum ve WWE Smackdown Vs. Raw 2009 S60 v2 176x28 J2ME yükledim hersey acıldı adam düzenledim fln smackdown vs raw seciminden sonra bi türlü dolmak bilmedi
bende o bile acılmıyor be abi..=) yükledim acılıcak tam ama ekranmı kaldırmıyor bilmiyorum ama telefonum 176*208 176*208 indirsemde olmuyor yani...=) acılcak gibi oluyor acılmıyor
O kadarını bilemeyeceğim arkadaşlar ama oyun görsel olarak epey yüksek olduğundan ve java olduğundan eski tellerde biraz sıkıntı olabilir çünkü benim N70 de bile kasıla kasıla çalışıyor...

fcuk1593

Üye
hmm tşk ederim ilginize Salih Baba

maestro_1903_35

maestro_1903_35

Üye
harikasın salih baba :oke:

g.fb_1907

Üye
helal sana salih aga.gözümün a.... kodun ama başka yerde de böylesini görmemişti bu gözler... tebrik ederim devamını beklerim...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sağolasın Kardeş....:D

başkan1220

Üye
çok güzel bunlar emegine saglık gerçekten