Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
gerçekten müthiş paylaşım .eline koluna sağlık

thekaprio06

Üye
emeğine sağlık kardeşim

habbuj

habbuj

Üye
thank you salih baba

faruqfaruq54

Üye
ALLAh razı Olsun Kardeş.Eline Emeğine Sağlık.İnşallah Çalışlıyodur Oyunlar.Sağol ;)

emin27

emin27

Üye
çok teşekkür ederim...

müstantik

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık..

4hm3t1c4

4hm3t1c4

Üye
SAOL SALIH KARDESIM EMEGINE SAGLIK ELLERIN DERT GORMESIN :oke:

oznbrt

Üye
allah razı olsun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sağolun arkadaşlar....:D

cimbomgkhn

Üye
süperrrrrrr be morukkkkkkkk

isature

Üye
teşekkürler

hedefturan

Üye
elnee sağlık

lafata

lafata

Üye
eyvallah! senin sayende aramaktan kurtuluyoruz

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
Vallahi bu kadar arşive hiç rastlamadım ALLAH senden razı olsun çok çok kral adamsın

NewSoldier

NewSoldier

Üye
salih baba baka baka bitiremedim eline koluna sağlık her şey çok güzel
bu arada msn adresinden konuşabilirmiyiz bu benim için çok önemlide konusu oyun hakkında umarım beni eklersin [email protected] belki yasak ama idare et be usta :(

nuhcoast

nuhcoast

Üye
teşekkürler kardeş
nokia 6120 classic s60 v3 kullanıyorum. yaklaşık 30 civarı oyun indirdim. bubble bash, fight night, hancock, redbull air race, runner626, The Legend Of Spyro Dawn Of The Dragon benim telefonda tam ekran çalışıyor. Yalnız bir iki tanesinin menüsü tam ekran değil ama oyun tam ekran başlıyor. Birde oyunlar sesli oynanamıyor, bu da v3 uyumsuzluğundan kaynaklı sanırım.
tekrar teşekkürler emeğin için...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
teşekkürler kardeş
nokia 6120 classic s60 v3 kullanıyorum. yaklaşık 30 civarı oyun indirdim. bubble bash, fight night, hancock, redbull air race, runner626, The Legend Of Spyro Dawn Of The Dragon benim telefonda tam ekran çalışıyor. Yalnız bir iki tanesinin menüsü tam ekran değil ama oyun tam ekran başlıyor. Birde oyunlar sesli oynanamıyor, bu da v3 uyumsuzluğundan kaynaklı sanırım.
tekrar teşekkürler emeğin için...
Sessiz olmasının nedeni senin tel sessizdedir onu genel yap daha sonra oyuna gir ve sesleri aç sesler çıkacaktır...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Vallahi bu kadar arşive hiç rastlamadım ALLAH senden razı olsun çok çok kral adamsın
Bu sözler insanı çok sevindiriyor Allah senden de razı olsun kardeşim...

--------------- Ekleme ---------------

salih baba baka baka bitiremedim eline koluna sağlık her şey çok güzel
bu arada msn adresinden konuşabilirmiyiz bu benim için çok önemlide konusu oyun hakkında umarım beni eklersin [email protected] belki yasak ama idare et be usta :(
Ekledim....:oke:

C-JoPa

C-JoPa

Üye
teşekkürler

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
Salih Baba™;1907991' Alıntı:
İyide senin tel Os 6.1 yani bu programı yüklemesi gerekiyordu...Dosyayı telde install klasörüne atıp telden yükledin demi 3600 benim bildiğim sis dosyaların 6.1'lerini çalıştırır repli go'nun da javası yok olması lazım...
eyw. salih abi sorumunu hallettim saolasın yardımların için :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hallolmasına sevindim...:D