Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

estergon07

Üye
sağol abi yarım ekran oynanıyo ama yinede teşekkürün eksik olmasın :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil ne demek....:)

SoGood

SoGood

Üye
HARİKA ORJİNAL OYUNLAR BUNLAR ELİNE SAĞLIK HEPSİNE AÇIKLAYICI MESAJLAR YAZMAN DA İYİ OLMUŞ KİMSE BÖYLE YARDIMCI OLMUYOR...:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Beğenmenize sevindim....:)

adcd

Üye
emeğine saplık bırader güzel olmuş ama bnde n79 war hiç bir oyun açılmıyo onda

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
emeğine saplık bırader güzel olmuş ama bnde n79 war hiç bir oyun açılmıyo onda
N79 240x320 pikselburdaki oyunlar 176x208 piksel içindir...Yani olmaması doğal...:)

xSWATx

Üye
Bu oyunlar yüzünden :) N70 almaya karar verdim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
.......:D

12muhammet

12muhammet

Üye
yha arkadaşlar herşey için çok teşekkür ederim ama şöyle mario prince of persia most wantedd gibi oyunlar varsa lütfen link istiyorum paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için ::)

:):oke:prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için ::)

:):oke:prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için ::)

th3lasst

Üye
saol

karacalı

Üye
salih baba seni burda tek geçerim teşekkür

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
yha arkadaşlar herşey için çok teşekkür ederim ama şöyle mario prince of persia most wantedd gibi oyunlar varsa lütfen link istiyorum paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim

prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için ::)

http://www.maxicep.com/s60-oyunlari...n70-ve-6600-da-denendi-java-degil-175412.html
http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/prince-of-persia-hd-ml-s60v2-symbian-os-8-1-a-174831.html

mozilla82

Üye
thenks

selocancan1

Üye
cok guzel saolunnn

the pisluk

Üye
cok saolun güzel oyunlar mesajın sonuna imza nasıl konuluyo bide onu yazarsanız sevinirim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
cok saolun güzel oyunlar mesajın sonuna imza nasıl konuluyo bide onu yazarsanız sevinirim

Sitenin en üstünde profiliniz yazan yere girin daha sonra imza ayarlarına girin ordaki boş yere istediğiniz resim,söz ekleyip kayıt et deyin olur....

arsenlupen5353

Üye
3250 de çalıştırıyo bu oyunu denedim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
3250 burdaki java oyunların hepsini çalıştırır....

ardabagce

ardabagce

Üye
saol aga eline sağlık yeni oyunlar bekliyoruz

color2

Üye
yeni oyunları bulamıyorum ?