Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
Sponsorlu Bağlantılar
estergon07
Üye
sağol abi yarım ekran oynanıyo ama yinede teşekkürün eksik olmasın
Salih Baba™
Üye
Önemli değil ne demek....
SoGood
Üye
HARİKA ORJİNAL OYUNLAR BUNLAR ELİNE SAĞLIK HEPSİNE AÇIKLAYICI MESAJLAR YAZMAN DA İYİ OLMUŞ KİMSE BÖYLE YARDIMCI OLMUYOR...
Salih Baba™
Üye
Beğenmenize sevindim....
adcd
Üye
emeğine saplık bırader güzel olmuş ama bnde n79 war hiç bir oyun açılmıyo onda
N79 240x320 pikselburdaki oyunlar 176x208 piksel içindir...Yani olmaması doğal...
xSWATx
Üye
Bu oyunlar yüzünden N70 almaya karar verdim
Salih Baba™
Üye
.......
12muhammet
Üye
yha arkadaşlar herşey için çok teşekkür ederim ama şöyle mario prince of persia most wantedd gibi oyunlar varsa lütfen link istiyorum paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için :
prince of persia yada most wanted gibi oyunlar arıyorum bulup linki paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler paylaşım için :
yha arkadaşlar herşey için çok teşekkür ederim ama şöyle mario prince of persia most wantedd gibi oyunlar varsa lütfen link istiyorum paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim