Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

cen.kor

Üye
tesekkürler

ferferb

Üye
tşk salıh ana

CAAKIR

Üye
merhaba salih baba bende nokia e63 var ama hangi programı desteklediğini bilmiyorum oyunda uygulamada temalarda s60mı s40 mı yoksa başka bişeymi bana yardımcı olursan çok sevincem buarada programlar mükemmel ELİNE SAĞLIK

1Ceko

Üye
yahu evet paylaşımların çok güzel ama bir ara adminlerle konuşucam demişsin konuş artık :) şu oyunları başa falan toplada birşeye benzesin 57. sayfadayım 10-15 sayfa yorum okudum sırf boşuna. bu arada çok sağol oyunlarının çogunu indirdim :)

boraekizoglu

boraekizoglu

Üye
çok güzel devam :D

conanb

Üye
tşkrlr

erdemözkaynak

Üye
eline sağlık

bela71

Üye
kardeş sana ne kadar teşekkür etsem ne kadar cevap yazsam az kalır emeğine klavyene sağlık hayatımda ilk defa indirdiğim şeyler için sana tşk ediyorum:)ama etmesemde artık ayıp olurdu kardeşim.Tekrar emeğine sağlık ...

cesm-ileyla

cesm-ileyla

Üye
emeğine sağlık çok güzel oyunlar

bcx44

Üye
valla supersin kardesım

--------------- Ekleme ---------------

bir numara kardesım sogolasın

mentes57

Üye
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

cesar14

Üye
emeğine sağlık :oke: ssssiiiiippppeeeeerrrr olmuş :kop:

reaurora

reaurora

Üye
arkadaşlar maxicep ailesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim ALLAH (c.c) hepinizden razı olur İNŞ-ALLAH.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hepiniz mükemmelsiniz

bab05

Üye
teşekkkürler.

efsane11900

efsane11900

Üye
saol salih kardeş sen 1 numarasın

pofik

Üye
salih , hakkını helal et emeğine sağlık ...

aldık oynuyoruz , arkamıza bakmıyorz; hiç değilse bi teşekkürü çok görmüyoruz. amin

guden_49

Üye
hocam tesekkur edıyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil arkadaşlar....:)

estergon07

Üye
Salih abi oyunlar 10 numara sağolasın , 6210 navigator de tam ekran oynanabilecek oyunların boyutu ne olmalı bi fikrin varmı ? Yardımcı olursan sevinirim