Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
Kardeş senden sadece son 2 oyunu aldım sen benden aldığın oyunlarda alıntı yazısı olmuyor ama o 2 oyununa koyayım gönlün hoş olacaksa....
58_USTA_58
Üye
Şaka yaptım ya hemen alındın sende Salih baba aramızda sorun olmasın bu
Salih Baba™
Üye
.........
Yani yoksa bende diğer oyunların çoğunu Vietnamla Amerikan sitelerinde buluyorum....Kendimiz oyunları yapıyor değiliz ya....
58_USTA_58
Üye
tabi bende derin araştırmlar sonucunda buldum oyunların adını veriyor gameloft ama oyunlar bulunmuyor garip bi olay bu arada diğer paylaşımlarımada beklerim ...
Salih Baba™
Üye
Burdada bekleriz oyunlarını.........
58_USTA_58
Üye
inşallah bende onu düşünüyordum
demirelcengiz
Üye
selam emeğin için teşekürler.benim bir ricam olucak rar dosyalarını açmakta zorlanıyorumda.n95 telefonumda rar dosyaları nasıl kullanabilirim
Salih Baba™
Üye
Kardeş burdaki oyunlar N95de yarım ekran oynanır ondan işine yaramaz ama rarları açman için x-plore programı rar dosyalarını açıyor die biliyorum ben denemedim ama.....
sultan"
Üye
tsk
Kolya007
Üye
EYw . Bro
xSWATx
Üye
paylaşım için saol süper çalışma
zamanbey
Üye
emeklerinize sağlık kardeşlerim
xlc
Üye
Sağolasın yeni oyunlar bekliyoruz
salihcan_12
Üye
saol yaaa benim adımda salih ama can lı
ekoo*
Üye
cok saol eline sağlık...
Salih Baba™
Üye
Önemli değil arkadaşlar....
salih_123
Üye
saol tşk
ardaturan05
Üye
bravo kardes
OGUZHAN432
Üye
Öncxelikle çok teeşkkür ederim ama bi isteğim var ben tek tek sayfa geçip de tek tek indirmek istemiyorum çok fazla uğraşıyorum acaba hepsini bi linkte toplasak olur mu diyecektim.Tabi isteyenler için ayrı bir link olursa.Bunun dışında 10 numara konu
Salih Baba™
Üye
Cok büyük uğraş gerektirir yaw.....burda en az 80 90 oyun var.....