Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
Sponsorlu Bağlantılar
LorDoFTheIcE
Üye
emeğine sağlık kardeşim...
mekina34
Üye
cok tesskkr
MeFiStO1905
Üye
Salih Baba™;1431563' Alıntı:
Arkadaşlar biz oyunları paylaşıyoruzda 3 günde 4 bin üye buraya girmiş ama 5 kişi teşekkür butonuna basmış yazık wallaha emeğimize yazık...
Bende şimdi gördüm ve de bastım Salih Baba.
Ayrıca birşey soracaktım.
Burda yazmıssınız v2 v3 felan onlar nedir? Bende de nokia 5610 var. v kaçı ındırmem gerekıyor benım. Yardımcı olursan cok sevınırım vallahı.
Bende şimdi gördüm ve de bastım Salih Baba.
Ayrıca birşey soracaktım.
Burda yazmıssınız v2 v3 felan onlar nedir? Bende de nokia 5610 var. v kaçı ındırmem gerekıyor benım. Yardımcı olursan cok sevınırım vallahı.
O oyun internet üzerinden ve üyelik gerektiriyor üye olunca ******i kendi veriyor heralde bende onu araştırdım ama ****** bulamadım....Dediğim gibi bi üye olup denemek lazım ama bende Kontör yok....
Arkadaşlar oyun s60 v2 içindir...Bilindiği üzere bu oyun vardı ama bu Tunus Vazifesi bölümü eklenmiş halidir N70 imde Calıştı Oyun........ 176x208 için bi oyundur 3D süper bir oyun!!!!!!
Arkadaşlar istek üzerine bu oyunun s60 v3 ünü araştırdım ve buldum ama telefonum N70 olduğundan deneyemedim deneyen olursa aşağıya çalışıp çaılşmadığını bi zahmet yazsın ona göre oyunu siliyim veya dursun....