Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Gerçekten süpersin darısı başıma amacaım senin gibi olmak

adem61

Üye
hayatımda bi arada göremeyeceğim oyunların hepsi bi konu altında eline klavyeye basan parmaklarına sağlık

rosebuds

Üye

bu oyunun s60 v3 ü yok mu

MEF - 3D Marble Matrix N70

Tüm aynı mermerleri ardı ardına yok edebildiğiniz zeka gerektiren bir oyun....Ona göre indirin yani....
Hızlı bir biçimde matrisi kurun ve ekrandaki topları temizleyin...
Unutmayın zaman işliyor.....
N70 de denenmiştir....

Ekli dosyalar

wallaha çok güzel oyunlar var emeğine sağlık

kontra

Üye
tşk ettim emeğine saglık

asd010

Üye
slm salih baba buoyunları nasıl ve neyle yapıyon

salih baba nedir borcumuz saan söle yapalım hemen =))

@asd010;
adam oyunları kendi yapmıyor sağdan soldan bulup bi ton zaman ve emek harcayıp hizmetimize sunuyor... Ama oyun yapmak istersen java oyunlarını java game maker ve symbian oyunlarını symbian game maker diye google da arat,,, 20-30 b lık programlarla bu oyunlardan tasarlayabilirsiniz....

Bir de salihbaba;
2. sayfa da verdiğiniz sex theraphy adlı oyun 176*208 px telefonlar için uygun değil,ekran boyutu sanırım 320*240, çünkü ekranı aşıyor.... PC başında olamadıgımdan ekran boyutunda düzenlemede yapamadım,bi zahmet nokia 6630 ve aynı ekran boutlarında aynı oyuna da bakabilir misiniz?

Hayır oyun N70 de denenmiştir....176 208 için yani......

Acaba N70 için ayni ekran boyutlarinda mi yapilmis acaba? Cünkü daha önce n70 de yarim ekran calisan 6630 oyununa rastladim.Ekran resmi koyabilirsem koyayim, kanitlayim aga, yalan yannis olmasin xD

--------------- Ekleme ---------------

Buyur aga resimde burda;

Çok enteresan yaw bende denedim tam ekran oldu N70imde......

x_zet

Üye
teşşekkürler

Bugün biraz kurcaladim min. 176x220 ekran ama s60v3 bulabildim, off oyuna hasta oldum ama yok çare...