seçimi Demirören Kazandı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seçimi Demirören Kazandı!!

Kartal'da 3. Demirören dönemi( Demirören: 4506- Aksu: 2837)

BJK Olağan Seçimli Genel Kurulu dün gerçekleştirildi ve Aksu’ya büyük bir fark yapan Yıldırım Demirören başkanlığını devam ettirdi.

AKSU SALONU TERK ETTİ
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi ve Murat Aksu’ya büyük bir fark yapan Yıldırım Demirören başkanlığını devam ettirdi. BJK Cola Turka Arena’da yapılan genel kurul 15. sandığın kilidi bulunamadığı için 1 saat 20 dakika gecikmeyle başladı. Toplam 7343 geçerli oy kullanılırken ilk sandıkta Demirören’in 232-154 üstün olduğu görüldü. Sonraki bütün sandıklarda da Demirören, Aksu’dan çok oy aldı. Rakibinin oyunu kullandığı 12. sandığı da 229-148 Demirören kazanınca (fark 1082’ye çıktı), Aksu ve ekibinin ümitleri tükendi. Aksu ve yönetimi 13. sandık da 204-124 Demirören’in üstünlüğüyle geçilip, toplam oylarda sonuç 2947’ye 1785 olunca salonu terk etti.

BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU
Açılan 20 sandık sonunda Yıldırım Demirören 4506, Murat Aksu 2837oy aldı. İki başkan adayı arasındaki fark gecenin sonunda 1669 oldu. 3. defa görevi alan ve zafer konuşması için eşi Revna Demirören’le birlikte tezahüratlar, tebrikler arasında salona gelip kürsüye çıkan Başkan Yıldırım Demirören, “Beşiktaş tarihinde çok önemli bir virajı geçti. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Bugün burada çok önemli bir güven tazeleme gerçekleşmiştir. Camianın tek görevi kaldı. Seçilen başkan ve yönetim kurulunun arkasında tek vücut olmak. Hep birlikte zorlukları aşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Babalar ve oğulları
Başkan adayları Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’ya kongrede baba desteği vardı

İKİ EVLADIM YARIŞTI
Oyunu 4. sandıkta kullanan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, oyunu kullandıktan sonra eşi Revna Demirören ile birlikte salondaki kongre üyelerini selamladı. Başkan Demirören daha sonra babası Erdoğan Demirören’in oturduğu tribüne gitti ve babasının elini öptü. Baba Demirören, “Bu seçimde iki evladım yarışıyor. Hangisi kazanırsa kazansın seçimden sonra diğerine destek versin” dedi.

ÖBÜRÜ DE YEĞENİM
Erdoğan Demirören’in yanı sıra Murat Aksu’nun babası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da kongrede oy kullanarak oğluna destek verdi. Murat Aksu, girişte karşıladığı babasının elini öperken, Abdülkadir Aksu, “Biri evladım, biri yeğenim. Yıldırım Demirören yıllardır bana ‘Amca’ der. Allah herkesin evladını bağışlasın. Benim oğlum da kendi mesleği bakımından iyi yetişmiş biri” dedi.

Belliydi zaten de iyi olmadı bu adamın gelmesi yine:vur

Progressivity

Progressivity

Üye
bi 6 yıl daha şampiyon olamayız artık hepimize büyük geçmiş olsun

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Mert

Mert

Üye
inşallah bu zaman sürecinde iflas etmeyiz :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun harbiden de köte kiren şemsiye açılmıyormuş :ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
istikrar herzzman iyidir arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...