hangman1907
Üye
Seçilmiş Fırkralar :D [ Hangman ] Farkı İle :P
Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı xD

Adamın biri eski bir macerasını kahvede arkadaşlarına anlatıyordu.Macera şöyleydi:
-"Ben dağa çıkmıştım.Önüme bir anda kocaman bir ayı çıktı.Ben kaçmaya başladım.Ayı beni kovalıyor ve bana daha çok yaklaşıyordu.Ayı tam pençeyi yapıştırcak ,kayıp düşüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
Kahve de oturan adamlardan biri şöyle dedi...:
"Abi ben olsam ...altıma yapardım.
Adam cevap verir.
-"Lan ayıoğlu ayı, ayı neye basıpta düşüyor sanıyorsun

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAVSİYELİ FIKRA
MUTLAKA OKUYUNUZ....

Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak...
Delikanl...ı:Beni öpermisin?
Kız
elimisin evin önünde annemler görür.
Delikanlı:Ne olcak canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum...
...Kız:Bende seni seviyorum ama olmaz...
Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...
Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O herifede söle elini Zilden çeksin yoksa gelip ben çekeceğim.

-------------------------------------------------------------------
Karısından boşanmış olan bir adam, o gün annesini görecek olan kızına
- ''Al kızım bu zarfı. Sen artık 18 yaşına bastın bu annene vereceğim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demiş.
Kız annesine gitmiş;
- ''Anne babam bu zarfı sana gönderdi ben artık 18 yaşıma bastığımdan sana gönderdiği son nafaka çekiymiş. zarfı sana verip sonra 1 adım geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi''.
Annesi;
- ''Peki kızım şimdi babana git 18 seneden sonra O'na aslında senin gerçek baban olmadığını söyle sonra 1 adım geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret''...

SAYGILARLA....
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı xD

Adamın biri eski bir macerasını kahvede arkadaşlarına anlatıyordu.Macera şöyleydi:
-"Ben dağa çıkmıştım.Önüme bir anda kocaman bir ayı çıktı.Ben kaçmaya başladım.Ayı beni kovalıyor ve bana daha çok yaklaşıyordu.Ayı tam pençeyi yapıştırcak ,kayıp düşüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
Kahve de oturan adamlardan biri şöyle dedi...:
"Abi ben olsam ...altıma yapardım.
Adam cevap verir.
-"Lan ayıoğlu ayı, ayı neye basıpta düşüyor sanıyorsun

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAVSİYELİ FIKRA
MUTLAKA OKUYUNUZ....

Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak...
Delikanl...ı:Beni öpermisin?
Kız
elimisin evin önünde annemler görür.Delikanlı:Ne olcak canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum...
...Kız:Bende seni seviyorum ama olmaz...
Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...
Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O herifede söle elini Zilden çeksin yoksa gelip ben çekeceğim.

-------------------------------------------------------------------
Karısından boşanmış olan bir adam, o gün annesini görecek olan kızına
- ''Al kızım bu zarfı. Sen artık 18 yaşına bastın bu annene vereceğim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demiş.
Kız annesine gitmiş;
- ''Anne babam bu zarfı sana gönderdi ben artık 18 yaşıma bastığımdan sana gönderdiği son nafaka çekiymiş. zarfı sana verip sonra 1 adım geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi''.
Annesi;
- ''Peki kızım şimdi babana git 18 seneden sonra O'na aslında senin gerçek baban olmadığını söyle sonra 1 adım geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret''...

SAYGILARLA....