Şebeke aniden gidiyor geri gelmiyor (S3 mini)

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke aniden gidiyor geri gelmiyor (S3 mini)
Arkadaslar bugun s3 mini (I8200Q) cihazimi formatladim. Yeni yazilim guncellemesi gelmiş , yükledim telefonu cebime koydum. Farkettimki aniden şebeke gidiyor bidahada hatti cikar tak yapmadan gelmiyor. Yazilimsal bisey olabilir miki yoksa garantiyemi vermeliyim ?

NextWorld

NextWorld

Üye
simi kestirdiyseniz ondan kaynaklanıyordur.

alis9011

Üye
aynı telefon bendede var güncelleme sonrası kendi kendine servis yok uyarısı vermeye başladı turkcell hat kullanıyorum.fabrika ayarlarına sıfırla yaptım yine düzelmedi ne yapmak lazım çözümü nedir bunun detaylı anlatırsan sevinirim.bataryayı çıkarıp takıyorum şebeke geliyor 3-4 saat sonra tekrar servis yok uyarısı veriyor.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
aynı telefon bendede var güncelleme sonrası kendi kendine servis yok uyarısı vermeye başladı turkcell hat kullanıyorum.fabrika ayarlarına sıfırla yaptım yine düzelmedi ne yapmak lazım çözümü nedir bunun detaylı anlatırsan sevinirim.bataryayı çıkarıp takıyorum şebeke geliyor 3-4 saat sonra tekrar servis yok uyarısı veriyor.
Aynen turkcell hat benimkide. Sebeke yok diyor. Bende eski yazilima döndüm, turkcelldenmi kaynaklaniyor anlamadim gitti.

alis9011

Üye
Nasıl döndün eski yazılıma ben fabrika ayarlarına geri dön yaptım güncelleme ile gelen deezer,%100 oyun gibi uygulamalar yine duruyor güncellemeden önceki yazılıma dönmedi telefon.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara baglayip odin ile yazilim atiyosun.

mamiii00009

Üye
Telefonu bilgisayara baglayip odin ile yazilim atiyosun.
Ya nasıl yapıcaz abi bi anlatsana bendede aynı sorun var S3 mini me 4.2.2 sürümü güncelledim sonra servis yok demeye başladı ime adresimde herhangi bir sorun yok

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Ya nasıl yapıcaz abi bi anlatsana bendede aynı sorun var S3 mini me 4.2.2 sürümü güncelledim sonra servis yok demeye başladı ime adresimde herhangi bir sorun yok
Odin ile stock rom yüklemeye bakin. Youtube de videolari var.
Eski yazilimi sammobileden bulacaksiniz.

mas7er

Üye
Aynen turkcell hat benimkide. Sebeke yok diyor. Bende eski yazilima döndüm, turkcelldenmi kaynaklaniyor anlamadim gitti.

Eski yazılıma döndükten sonra otomatik güncelleştirmeleri kapatsak bile güncelleme yinede iniyor bildirim ekranında bekliyor ve ara sıra kurmak isteyip istemediğimi soran sorgu ekranı geliyor yanlışlıkla evet dediğimizde yine yükleniyor. bunun için ne yapabiliriz? Güncellemenin inmesini engelleyemiyor muyuz?

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Eski yazılıma döndükten sonra otomatik güncelleştirmeleri kapatsak bile güncelleme yinede iniyor bildirim ekranında bekliyor ve ara sıra kurmak isteyip istemediğimi soran sorgu ekranı geliyor yanlışlıkla evet dediğimizde yine yükleniyor. bunun için ne yapabiliriz? Güncellemenin inmesini engelleyemiyor muyuz?
Root :)

mas7er

Üye
Yanlışlıkla güncelleme yüklenmişti yine servise vermiştim. Bu sefer Kernel sürümü de ana bant sürümü de farklı geldi. Bakalım şimdi güncelleme gelecek mi gelir ise sorunlu çıkaracak mı? Önceden Ana bant sürümü I8200QJVUANC1 ken güncelleme ile I8200QJVUANH2 oluyor ve sorun çıkmaya başlıyordu. Sonra servis I8200QJVUANC1 e geri yüklüyor fakat güncelleme yine geliyordu. Şimdi kernel de farklı, ana bantta I8200QJVUANI1 olmuş. Sizinkiler nasıl?

Üst Alt