Seat Leon Cupra

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Seat Leon Cupra
Seat leon CUPRA

Motor hacmi 2000cc
Motor gücü 240hp
max.hız 247km
0-100km 6.4 saniye
6 ileri manuel şanzıman
80-120km(5.vites) 6.4 saniye
yakıt tüketimi 100kmde ortalama 8.4Lt(sınıfındaki en iyi ortalama)

Cupra’nın güçlü ve etkili bir yol tutuş sunan süspansiyon sistemi ise, daha fazla alüminyum parça kullanımı yoluyla ağırlık tasarrufu yapacak şekilde modifiye edilmiş.

Sürücünün, aracın gücünü sadece ayağı gaz pedalındayken fark etmesini istemeyen SEAT mühendisleri, SEAT SOUND adını verdikleri bir egzoz sistemini de Leon Cupra’ya entegre etmişler. Düşük hızlarda da motorun gücünü akustik olarak aracın içinde ve dışında hissettiren bu sistem, aracın görsel sportif kimliğini de tamamlayan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Seat leon CUPRA sound

turgay89

turgay89

Üye
cok guzel arac. 8.4 yakıt ortalaması verilmis ama biraz yuklenince 15i görür herhalde

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
her araç öyle tabiki Turgay.Arkadaşımda fiat albea multijet var otobanda 15-20 dakika boyunca 140km ile gittik aracın ekranında yakıt tüketim ortalaması 12.7 yazıyordu...:)

Belirli bir hızdan sonra yakıt tüketimi ister istemez artıyor.....
Sırf benzinden tasarruf için kurallara uyuyorum ben:islik

ouSahin

ouSahin

Üye
çok begendigim bir araba ve siyah daha çok yakışıyor

olumsuz_turk

olumsuz_turk

Üye
beğenmek tamam da almak sorun oluyo bazen

Altun.

Altun.

Üye
bu arabalar doğuştan modifiyeli gibi sanki al direk bin yani. çok beğendim

masub

masub

Üye
hastayım buna yaaw.şimdi yaşım 18 olacak ki.bu arabayla tozunu attırırım Kayserinin valla

fatal19ty

fatal19ty

Üye
seat cupra 2005e bindim aydın izmir otabanında 248 km yi gördük ama arab taş gibi turbo süper helal lan sana seat alman kırması seniiii

Takipçi Satın Al

Üst Alt