'Şeref'
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Evetönizleme (preview) grafiker birisine yaptırdım :çok şık yapmış
Yakında ps cs5 öğrenıyım bende yaparım abi istemen yetertamam deneriz kardeş,fakat uzman grafiker dedim şaka tabiki clown yaptıtabiki benim kardeşlerim komple yetenek kokuyor
Bak bu sefer iyi olmaya başlamışAma yine bir sorun var. Şu ana ekranda sanırım tek yuvarlak dikdörtgen kullanmışsın. Onu düzeltmek için 9 tane ayrı parça kullanmalısın. Ha bir de, menü arkaplanına biraz karartma efekti uygulamalısın. İkonlar ve yazılar bazı yerlerde kaybolmuş gibi görünüyor. Ben de hâlâ bir fikir arıyorum. Fazla default değil, ama fazla özel de değil. Tıpkı Symbian Silver Foundation gibi bir tema.
Bak bu sefer iyi olmaya başlamışAma yine bir sorun var. Şu ana ekranda sanırım tek yuvarlak dikdörtgen kullanmışsın. Onu düzeltmek için 9 tane ayrı parça kullanmalısın. Ha bir de, menü arkaplanına biraz karartma efekti uygulamalısın. İkonlar ve yazılar bazı yerlerde kaybolmuş gibi görünüyor. Ben de hâlâ bir fikir arıyorum. Fazla default değil, ama fazla özel de değil. Tıpkı Symbian Silver Foundation gibi bir tema.
Ben üç günde bir tema çıkartmıyorum kiBen bir uygulama geliştiricisiyim, tema hazırlamıyorum! Aslında farkında olmadan bir sürü uygulama hazırladım, ve bu sitede Diğerleri de geliyor. Ama şu an ben de birşey yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi tam default değil, tam özel birşy de değil. Aynı zamanda; orjinal Anna ikonları bende var. Haritalar ve Ovi öyle değil. ScreenSnap'lar falan değişiyor hem de uyduruk bir şekilde. Bırak da olduğu gibi kalsınlar bari.
Ayrıca, bana soru soran arkadaşım; o temanın tam adı: Symbian Silver Foundation'dur. Adı değişmediyse.
symbian foundation evet bende tüm ikonları var komple orjinalBen üç günde bir tema çıkartmıyorum kiBen bir uygulama geliştiricisiyim, tema hazırlamıyorum! Aslında farkında olmadan bir sürü uygulama hazırladım, ve bu sitede Diğerleri de geliyor. Ama şu an ben de birşey yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi tam default değil, tam özel birşy de değil. Aynı zamanda; orjinal Anna ikonları bende var. Haritalar ve Ovi öyle değil. ScreenSnap'lar falan değişiyor hem de uyduruk bir şekilde. Bırak da olduğu gibi kalsınlar bari.
Ayrıca, bana soru soran arkadaşım; o temanın tam adı: Symbian Silver Foundation'dur. Adı değişmediyse.
arkadaşım hiç bir zaman standart anna olsun example tdf pack asla 3 party icon olmaz varsa gönder görelim merak ettim,neyse sözü uzatmadan temacı değilsin grafikersin öyle dedin,ha bu arada kendi ürettiklerimi kullanmayı seviyorum bu en güzel duygu doğru mu? yok ona kredi ver ben asla uğraşamambir yeni tema paketi çıkaracağım bu black icons bana ait paketten daha iyi olacak tahminen tüm arkadaşlarıma dağıtacağım zaten son paketim şu an S^3 temalarda kullanılıyor,çok değişik sistemi yormayan naturel bir paket olacak
----------Eklendi @ 20:39:19 ---------- Yazıldı @ 20:36:41 ----------
symbian foundation evet bende tüm ikonları var komple orjinal
----------Eklendi @ 20:52:29 ---------- Yazıldı @ 20:39:19 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/real-football-2009-turkce-kendi-tarafimdan-202040.html
bende eskiden çeviri yapardım zor iş bıraktım bir fazla kod fazla olunca oyun çalışmaz tekrar tekrar telefonda test ederdim maxide rekor kırdı bu oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?