Sea s60v5 by Sevimlibrad

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sea s60v5 by Sevimlibrad
Sea by sevimlibrad

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, mr.cLown ve OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
teşşekürler

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
önizleme (preview) grafiker birisine yaptırdım ::ehe çok şık yapmış :evet:

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant ve 'Patron
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
tamam deneriz kardeş,fakat uzman grafiker dedim şaka tabiki clown yaptı :D tabiki benim kardeşlerim komple yetenek kokuyor :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Bak bu sefer iyi olmaya başlamış :oke: Ama yine bir sorun var. Şu ana ekranda sanırım tek yuvarlak dikdörtgen kullanmışsın. Onu düzeltmek için 9 tane ayrı parça kullanmalısın. Ha bir de, menü arkaplanına biraz karartma efekti uygulamalısın. İkonlar ve yazılar bazı yerlerde kaybolmuş gibi görünüyor. Ben de hâlâ bir fikir arıyorum. Fazla default değil, ama fazla özel de değil. Tıpkı Symbian Silver Foundation gibi bir tema.

'Patron

'Patron

Üye
Bak bu sefer iyi olmaya başlamış :oke: Ama yine bir sorun var. Şu ana ekranda sanırım tek yuvarlak dikdörtgen kullanmışsın. Onu düzeltmek için 9 tane ayrı parça kullanmalısın. Ha bir de, menü arkaplanına biraz karartma efekti uygulamalısın. İkonlar ve yazılar bazı yerlerde kaybolmuş gibi görünüyor. Ben de hâlâ bir fikir arıyorum. Fazla default değil, ama fazla özel de değil. Tıpkı Symbian Silver Foundation gibi bir tema.
|-)

Del Rey

Del Rey

Üye
Birkaç hata daha fark ettim, onları da söyliyim: Ovi ve Haritalar ikonları orjinal değil. Açık uygulamalara baktığınız zaman "Ev Ekranı" yerine "Arama" ikonu çıkıyor. Her yerde Anna ikonları kullanılmıyor. Yalnızca menü ikonları annalı. Örneğin Tercihler, Telefon Yönetimi gibi şeylere List ikonları konulmalı. Ben kendim için bunları düzenledim, aynı temanın farklı bir sürümünü hazırladım ve kullanıyorum. Sağol :oke:

PureFood

PureFood

Üye

Dostum bu temanın tam adı ne ? Tarzı çok güzelmiş :)

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
third party ikonlar anna setinde olmaz sanırım bilmiyorsun.default olsa daha mı iyi olurdu olmazdı.hem 9 pieces kullanırım fakat tek parça kullanmak tercihim,dediğim gibi laf değil iş yapacaksın.marifetlerini gönderde görelim bir hafta oldu :evet:

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben üç günde bir tema çıkartmıyorum ki :d: Ben bir uygulama geliştiricisiyim, tema hazırlamıyorum! Aslında farkında olmadan bir sürü uygulama hazırladım, ve bu sitede :naughty: Diğerleri de geliyor. Ama şu an ben de birşey yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi tam default değil, tam özel birşy de değil. Aynı zamanda; orjinal Anna ikonları bende var. Haritalar ve Ovi öyle değil. ScreenSnap'lar falan değişiyor hem de uyduruk bir şekilde. Bırak da olduğu gibi kalsınlar bari.

Ayrıca, bana soru soran arkadaşım; o temanın tam adı: Symbian Silver Foundation'dur. Adı değişmediyse.

PureFood

PureFood

Üye
Ben üç günde bir tema çıkartmıyorum ki :d: Ben bir uygulama geliştiricisiyim, tema hazırlamıyorum! Aslında farkında olmadan bir sürü uygulama hazırladım, ve bu sitede :naughty: Diğerleri de geliyor. Ama şu an ben de birşey yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi tam default değil, tam özel birşy de değil. Aynı zamanda; orjinal Anna ikonları bende var. Haritalar ve Ovi öyle değil. ScreenSnap'lar falan değişiyor hem de uyduruk bir şekilde. Bırak da olduğu gibi kalsınlar bari.

Ayrıca, bana soru soran arkadaşım; o temanın tam adı: Symbian Silver Foundation'dur. Adı değişmediyse.

Dostum ilk sayfadaki mesajımı görmedin sanırım :ehe :)

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
arkadaşım hiç bir zaman standart anna olsun example tdf pack asla 3 party icon olmaz varsa gönder görelim merak ettim,neyse sözü uzatmadan temacı değilsin grafikersin öyle dedin,ha bu arada kendi ürettiklerimi kullanmayı seviyorum bu en güzel duygu doğru mu? yok ona kredi ver ben asla uğraşamam :) bir yeni tema paketi çıkaracağım bu black icons bana ait paketten daha iyi olacak tahminen tüm arkadaşlarıma dağıtacağım zaten son paketim şu an S^3 temalarda kullanılıyor,çok değişik sistemi yormayan naturel bir paket olacak

----------Eklendi @ 20:39:19 ---------- Yazıldı @ 20:36:41 ----------

symbian foundation evet bende tüm ikonları var komple orjinal

----------Eklendi @ 20:52:29 ---------- Yazıldı @ 20:39:19 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/real-football-2009-turkce-kendi-tarafimdan-202040.html
bende eskiden çeviri yapardım zor iş bıraktım bir fazla kod fazla olunca oyun çalışmaz tekrar tekrar telefonda test ederdim maxide rekor kırdı bu oyun :evet:

Del Rey

Del Rey

Üye
arkadaşım hiç bir zaman standart anna olsun example tdf pack asla 3 party icon olmaz varsa gönder görelim merak ettim,neyse sözü uzatmadan temacı değilsin grafikersin öyle dedin,ha bu arada kendi ürettiklerimi kullanmayı seviyorum bu en güzel duygu doğru mu? yok ona kredi ver ben asla uğraşamam :) bir yeni tema paketi çıkaracağım bu black icons bana ait paketten daha iyi olacak tahminen tüm arkadaşlarıma dağıtacağım zaten son paketim şu an S^3 temalarda kullanılıyor,çok değişik sistemi yormayan naturel bir paket olacak

----------Eklendi @ 20:39:19 ---------- Yazıldı @ 20:36:41 ----------

symbian foundation evet bende tüm ikonları var komple orjinal

----------Eklendi @ 20:52:29 ---------- Yazıldı @ 20:39:19 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/real-football-2009-turkce-kendi-tarafimdan-202040.html
bende eskiden çeviri yapardım zor iş bıraktım bir fazla kod fazla olunca oyun çalışmaz tekrar tekrar telefonda test ederdim maxide rekor kırdı bu oyun :evet:

Kimseye söyleyemem, ama developer forumlarından birine bak mesela; örneğin A8 ile uğraşanların olduğu bir forum (adını ben veririm sana) grafiker ve de mobil geliştiriciyim. Android / Symbian S60v5 / Symbian^3. Grafiker olduğumu da öyle bir anlardın ki... Veya bir diğerine bak mobil geliştiriciler için ders veriyorum; zaten o alanın moderatörüyüm...

Uygulama türkçeleştirmek kolay bir iş. HEX Editör ve rsc dosyasını alacaksın ve belli kısımları seçip onu özel bir araç yardımıyla tekrar yazacaksın. Yazma işlemi de öyle program yazma gibi değil yani... :D Bizim millet developerlıktan herhalde uygulama türkçeleştirme veya uygulamaya ***** ekleme falan sanıyor... :d: Uygulama yazmak zor asıl. :) Hangi programlama dillerini biliyorsun? C? Java? Symbian C++? AS?

Herneyse, her grafikerin Carbide.ui ile uğraşması gerekiyor mu? Hayır. Kaç tane grafiker arkadaşım var biri bile Carbide ile uğraşmıyor. Web tasarımı ile uğraşıyorlar. Yine link veremem. Örneğin "Graphicriver"ın üyeleri ve de birkaç tane paralı PSD vektör dosyasının yapımcılarılar. Yani anlatmak istediğim, çok daha profesyoneller.

"arkadaşım hiç bir zaman standart anna olsun example tdf pack asla 3 party icon" kısımda anlatmak istediğini açman gerek. 3 Parti uygulama ikonları standard anna olur demedim; onları yapma öyle kalsınlar dedim. Nokia'nın Anna ikonlarını gönderebilirim. Ama senin eklediğin o Mağaza / Haritalar / Burada ve Şimdi / Sözlük / Aksesuar Kurulum / My Nokia / Çevrimiçi Paylaşım / Yer ikonları yanlış. Zaten bunların hepsi de kurulu gelen şeyler. Nokia'nın yaptığı ikonlar bunlar.

Sonra; şu "Yeni Mesaj" ikonuna gelelim mesela; onların anna olmaması gerek. Onlar "Pure ikonları" Yani şöyle:

Aynı zamanda toolbar ikonları da var ama onları karıştırmayayım, onlar düzgün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt