SE Xperia neo v uygulama durdurma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nikenike06

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia neo v uygulama durdurma sorunu
Evet arkadaşlar telefonum ics 4.0 a güncellemesinden sonra daha önce oynadığım hatta bitirdiğim oyunları açmıyor açıyor oyuna girincei 2 dk sonra örneğin shadow guardian durdu yazısı çıkıyor ve bu hep tekrarladı bu sorun gta3 de veya modern combat 3 de hatta çok basit oyunlarda bile olmaya başladı formatladim teli sorun devam ediyor bu sorunun yanında bazı oyunlarda dokunmatiklik bozuluyor ve.sinir bozucu oluyor lütfen biri yardım etsin telefondan soğudum

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Ics ye uyumlu suan çok az uygulama ve oyun var o yuzden bu tur hatalar normal kısa surede alt yapıyı yenılerler veya hacklerler merak etmeyın

enes-1907

enes-1907

Üye
Evet arkadaşlar telefonum ics 4.0 a güncellemesinden sonra daha önce oynadığım hatta bitirdiğim oyunları açmıyor açıyor oyuna girincei 2 dk sonra örneğin shadow guardian durdu yazısı çıkıyor ve bu hep tekrarladı bu sorun gta3 de veya modern combat 3 de hatta çok basit oyunlarda bile olmaya başladı formatladim teli sorun devam ediyor bu sorunun yanında bazı oyunlarda dokunmatiklik bozuluyor ve.sinir bozucu oluyor lütfen biri yardım etsin telefondan soğudum

bu hafta yen ıcs geliyo 4.04 yani tüm sorunlar ortadan kalkıyo güncelledikten sonra bişi kalmaz için rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...