se p990i sürüm-yazılım güncellemesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

p990ier

Üye
    Konu Sahibi
se p990i sürüm-yazılım güncellemesi sorunu
Arkadaslar öncelikle merhaba demek ısterım google sagolsun bugun tema ararken buraya uye oldum ıyıkıde uye olmusum =)
ben bir se p990i smartphone' um var. sükseye gerek yok telefon işte. ama ben cok begenerek kullanıyorum. hep ıstedım yazılım fılan guncelleyım dıye ama bırturlu nasıp olAMADI...!!!
nedenı su bırtane nedenı olsa kurban olayımda yok. sımdı p910i için se sitesınde program vermıs. onu ındırdıgımde software tanımıyor illa 910i olacak dedi. sürüm 3. nilmem kac kusuru ındırdım carta hata verdı curta hata verdı. deli oldum seninle ugrasamam dedım kapattaım :D
neyse efenım ben telefonumun yazılımını guncellemek ısterım, her kullanıc gıbı madem parasını verdım aldım nımetı neyse yararlanmak ısterım bu mubarek ramazan gecesınde =))
bana yardım edebılecek arkadslarım, sizlere sesleniyorum ey bilgili insanlar nolur yardım ediiiin :(
ne yapmak gerekirse yapayım.
ama benim pc ıle haberlestırdıgım usb kablom var pc suite dıye bırde cd var ama onuda kullanmadım doya alıp vereck kadar kullandım.
hadı be nolur yardım edeın? ( hımm ya boylede dılnecı gıbı mı oldum ne ????? :P )

--------------- Ekleme ---------------

adresınden herturlu p990i sorusuna cevap alabılrsınız. =)
sevgıler..

• Beğen
Tepkiler: atlantis2008

kadirpesinci

Üye
kadir_pesinci@hot.. ekle her türlü derdine derman olıyım allah rızası için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt