ImProBabLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Alakası bile yok.wonderin sadece bir + sı var o da 1.4 ghz işlemci diğer tüm özelliklerde Neo V alıyor.
Linkte Galaxy W kazanan denilmiş.
Islemci-Dahili hafıza-yukleme,upload hızı daha iyimiş.
Neo V nin artısı HDMI çıkışı ve Ekran daha net ama bu ekran net-keskinliği bataryayı yarı yarıya çekiyor karar sizin.
Ben Telefoncu da calıştım kendime alacak olsam Galaxy W alırdım.
Hala Neo V diyenler bu mesajdan 2önceki mesajda Linki tıklayıp okuyun.cok detaylı karşılaştırmışlar
bende senin gibi düşünüyorum bu kadar özellik öndeyken neo v kasmıyorda galaxy w neden kasıyor diyor millet anlamadım gitti gta 3 neo v de kasmıyor muş galaxy w de kasıyormuş falan kafam karıştı ayrıca şarj daha çok dayanıyomuş galaxy w de neo v nasıl olurda cpu falan daha az ken kasmadan çalıştırıyor ramler aynı
Yukarıda saydığım özellikler dışında Neo V her konuda üstün.ben olsam Neo V alırdım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sayfalara bakarsanız farkları açıkça göreceksiniz.
- - - Eklendi - - -
yazılım yönünden bakmıyorsun kardeşim.samsung yazılımları iyi olmuyor.custom rom yükle telefon canavar olur.
- - - Eklendi - - -
İngilizcesi olanlar karşılaştırma için buraya bakabilir.
Şimdi sence neo v alayım peki söyledikleri gibi uygulamalarda kasma falan olmuyor dimi mesela galaxy w de kasma oluyormuş ama neo v de olmuyor diyorlar bu doğrumudur birde swype özelliği ile ses ile mesaj yazma özelliği yok diye biliyorum neo v de bunları + olarak yükleyebilirmiyim telefona mesela ben konuşcam o yazıcak mesaj olarak google tabanlı ?
1)Swype sonradan istersen yükleyebilirsin.
2)ses ile yazma yüklenebilir.
Neo V kullanıyorum kaç aydır gıcırtı falan olmadı bende.valla senide yoruyorum kb ama gıcırtı sorunu falan varmış kapakta falan beni deli eder o varmıdır öyle bişey bilgin var mı ayrıca normal mesaj yazarken sol altta mikrofo işaretiyle yazmak wonderdaki gibi mi oluyo ?
ses ile yazma aynen öyle.gıcırtı sorununu bilmiyorum neo v kullanan birisi gelip yorumlarsa iyi olur.
Temple run'da da kasıyorsa artıkDemin Google Playde Film İzle HD diye bir programın güncellemesini indiriyordum o güncellerken bende yorumları okuyordum bir adam programın Galaxy W de kastığını söyledi çok garipsedim bence Galaxy W alma
EDİT: Temple Run oyununa yazmış yorumu
Bende şaşırdım iki uygulamaya güncelleme kalmış güncellerken bir okudum adam diyoki: "bence tek çekirdeli olduğundan kaynaklanıyor"
Temple run'da da kasıyorsa artık
bence tek çekirdeli olduğundan kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?