SE K850İ lazım arkadaşlar takaslık Nokia 5300 Xpressmusic + 250 gb smartdisk harici disk ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
SE K850İ lazım arkadaşlar takaslık Nokia 5300 Xpressmusic + 250 gb smartdisk harici disk ile
arkadaşlar elimde nokia 5300 xpressmusic ve 250 gb smartdisk harici disk ile takas yapmak istiyorum.Elinde temiz faturalı SE K850i olupta takas etmek isteyen varsa görüşelim sadece BURSA da ikamet eden arkadaslar için

nokio_6233

nokio_6233

Üye
benim elimde birtane k850i var

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim telefonun faturası var garantisi bitti.Harici diski temmuz 2009 da aldım garantisi devam ediyo senin telin fatura-garanti durumu nedir

nasirun

Üye
bnde var ama 5300 100 tl 512 hdd 120 tl iken seninki en fazla 100 olur üstede 100 l verirsen yaparız kutulu garantili

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
dostum malesef param yok anca kafa kafaya yapabilirim ilgilendiin için saol.ayrıca diski dolu vercem pc oyunları film program mp3 dolu disk

nokio_6233

nokio_6233

Üye
vallaha benim cihazın kutusu yada faturası yok garantisi zaten bitti sadece aksesuarları var hepsi bu

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
ok kardes kalsın

nokio_6233

nokio_6233

Üye
zaten gerek kalmadı ben cihazı istemiş olduğum başka cihazla takasa girdim bile

--------------- Ekleme ---------------

birde sony ericsson k850i'lerin ne fatursaı nede garantisi olur çünkü o cihazlar 3-4 yıllık cihazlardır he olsa bile senin bir işine yaramaz ne faturası nede garantisi hem senin cihazınında garanti süresi dolmuş

lunarguardians

Üye
K850 ile verdiklerini başabaş takas yapacak birini zor bulursun çünkü k850 nin ölüsü 250 liradan gidiyor temizleri ise 325-350 arasında.
Ayrıca K850 nin garantili olanınıda bulman imkansız...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
zaten gerek kalmadı ben cihazı istemiş olduğum başka cihazla takasa girdim bile

--------------- Ekleme ---------------

birde sony ericsson k850i'lerin ne fatursaı nede garantisi olur çünkü o cihazlar 3-4 yıllık cihazlardır he olsa bile senin bir işine yaramaz ne faturası nede garantisi hem senin cihazınında garanti süresi dolmuş
3-4 aylık cihazlar derken ne demek istediğinizi biraz daha açar mısınız ? Bende almayı düşünüyorum bu telefondan da tam olarak telefon hakkında herşeyi bilmem gerekiyor.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
kardeş 3-4 yıllık derken artık bu cihazlardan üretilmiyor anlamında dedim hem sıfırını bulsan bile nerden baksan 500 liradan aşağı değildir ama k850i kamerası olsun,sesi olsun şarjı olsun bu konuda çok güzel zaten bu cihazda birtek wi-fi yok oda olsa çok güzel olurmuş şimdi 2.el alsan bile vede tam aksesuarlı bulmuş olsan bile ne garantisi nede faturası senin bir işine yaramaz neden? çünkü garanti süresi bitmiştir ama alacaksan sana bu konuda yardımcı olabilirim TheAho?

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
almaktan ziyade elimdeki 5700 ile takas etmeyi düşündüm bi an ama symbian ve wi-fi olmadığı için vazgeçtim.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
eh yani senin cihazınında pek iyi olduğu söylenemez 5700'ı daha önce kullandıma ama hiç memnun kalmamıştım kamerası olsun sesi olsun mp3 çaları olsun son derece berbattı belkide nokia'nın çıkarmış olduğu en berbat cihazdır tabii bunu senin cihaz için söylemiyorum genelleme olarak yazıyorum eğer wi-fi'li bir cihaz arıyorsan sana önerebileceğim telefon n95'tir yada n80 yada 78 gibi cihazlar emin ol ki bu yazmış olduğum cihazlar 5700'dan kat kat üsütün özellikli telefonlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt