SE k800İ k790i aynı sıfır Ayarında farkı yok..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan_19

Üye
    Konu Sahibi
SE k800İ k790i aynı sıfır Ayarında farkı yok..
slm arkadaşlar elimde sıfır denebilir k800i bulunmakta kasayı sıfır degişdim ve kullanmadım 1 hafta oldu kasa değişeli çizilmesin diye kullanmıyorum satmak için yeniledim hiç bi problemi yokdur tüm fonksiyonları sorunsuz çalışşıyor Takas yokdur verecegim fiyat sudan ucuz..

Nakit: 50TL dir kargo size ait önce havale sonra kargo şeklinde olur
(Ekranda anlayamdıgım sebebden ötürü alt kısımda çizgi oluşmuştur fiyatı aşağı cektim)

Ürün ödemesi yapıldıkdan en geç yarım saat sonra güzel paketlenip kargolanacakdır
PTT kargo yada Yurtiçi ile Gönderim secenekleri mevcut :oke:

Yanında vereceklerim:=
Kulaklık ve Dönüştürücüsühiç kullanılmadı sıfır..
2GB hafıza kartı hiç kullanılmadı sıfır..
Usb kablo 1 kere kullanıldı sıfır sayılır..
Şarj aleti.
Batarya=>3 Gün temiz şarjı gideer sorunsuz görüşmede yapsan

Fotograflarını ekledim buyrun ilk ciddi alıcaya kargo ücretsiz :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hocam joystick hassasiyeti nasıl ?

Bir de telefonun kendi resimlerini görebilir miyiz ?

hakan_19

Üye
    Konu Sahibi
Joyistik yag gibi en ufak takılma vb. sorunu yok tıkır tıkır cok temiz bi telefon hiç arzalanmadı içi açılmadı resimleri ekliyorum hocam

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Joyistik yag gibi en ufak takılma vb. sorunu yok tıkır tıkır cok temiz bi telefon hiç arzalanmadı içi açılmadı resimleri ekliyorum hocam

İkamet ettiğiniz yer neresidir ?

Telefon resimlerden net anlaşılmıyor, daha net resimler koyabilme şansınız var mı? Yoksa da farklı yönden çekseniz,hep aynı yönden çekmişsiniz.

Bu arada kasa orijinal mi?

hakan_19

Üye
    Konu Sahibi
Daha net çekme imkanım yok malesef elimde fotograf makinası yok telefonla cektim o kadar cıkıyor üzgünüm kasa orjinal deil ama A kalite orjinali aratmıyor 50tl maal oldu degişmesi bu fiyata açık aramaya çalışlıyorsunuz hayret dogrusu :) neyse Van da ikamet ediyorum Durum bundan ibaret 2gün içinde satılmaz ise telefoncuya verecegim 70tl ye iyi günler

samsungsa

Üye
slm cihaz satıldımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt