Se K750İ KaSa SoRuNU Acİllllllll "(((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc_attack

Üye
    Konu Sahibi
Se K750İ KaSa SoRuNU Acİllllllll "(((((
S.a. arkadaşlar.Telofonumun lesn kapaqı bozuldu:@:vur:agla.Bunu tamir ettirebilirmiyim veya arka kısım komple deqiştirilecekmi_? eger değişecekse elinde bosta duran varsa verebilirmi yada uygun bir fiyata satabilrmi İzmirde oturuyorum şimdiden teşekkürler

Tel:05062864922 Msn:[email protected](Msnyi fasla kullanmıyorum telden daha çabuk ulaşabilirsiniz)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş ben kendi elimle bozdum onu, lens kapağının altınca çok narin bi parça var büyük ihtimal kırıldı yada yerinden çıktı. her iki ihtimaldede fazla bi ücret ödemezsin;) tamirciye ver derim ben. ben kendim bozdum ve kendim yaptım lens kapağının işlevini iptal ettim. lensi açınca kameraya geçmiyo bende ki şuanda menüden kamerayı açınca giriyo. ama sen açma bence telefonu tamirciye veer fazla bi para tutmaz. baştan sor ne kadara yaparsınız diye ,)

badcatsero

Üye
arkadaşım en iyisi git çankayaya 5milyona kapak al 5 milyonda komple kasa degişimi parası ver telefonun fabrikadan cıkmış gibi güzel olsun arka lens kapagı büyük ihtimalle yerinden cıkmıştır onu kasa degişirken hallederler kendin ugraşmaya degmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt