SE Experia Arc Midnight Blue(Kayıtlı-Saturn garantili,faturalı-10 günlük Deneme amacli acilmis)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkanbircan3455

Üye
    Konu Sahibi
SE Experia Arc Midnight Blue(Kayıtlı-Saturn garantili,faturalı-10 günlük Deneme amacli acilmis)
1000 TL .
Arkadaşlar telefonu bugün yurtdışından kendim getirdim . sadece birkaç gün deneme amacli kullandim . tamamen ticari amacli getirdim telefonu . kullanimi harika, SE kullananlar bu telefondan vazgecemeyecekler . 489 Euro fatura fiyatı vardir. tekliflerinize acigim . istanbul ici elden teslim edilebilir .incelemek isteyen gelip bakabilir . ürünün kendi resimlerinide isteyene gönderebilir. acele oldu biraz . icinde igo ve n drive navi proglamlari ve gerekli bircok uygulama mevcuttur. market sorunsuz calismaktadir.
kutu icerigi tamdir. kulaklik,8gb micro sd , deri kılıf , ekran koruyucu film , hdmi kablosu , sarj aleti , arac sarji ,kullanım klavuzu

sorulariniz icin yazabilirsiniz.iyi günler

Kubde

Kubde

Üye
kardeş kayıtlımı eğer kayıtlıysa xperia x10 ile takasta üstüne ne kadar istersin?

kara33

kara33

Üye
sen nekadar istıyorsun fiyatı ve telefonunu ver anlaşırsak alırız

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Fiyatı TL olarak yazmalısın :oke:

erkanbircan3455

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak kafamda olan 1100 civari .telefon kendi adima kayitli .orjinalinde android 2.3 yüklü .

Kubde

Kubde

Üye
canım kardeşim pm attım ama mesaj hafızan doluymu ulaşmadı sana sil onları.

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Samsung s8003 ile takas düşünürsen pm atarmısın. Garantisi yok aksesuarları tamdır.

erkanbircan3455

Üye
    Konu Sahibi
takas olayına pek sıcak bakmıyorum . yinede ilgilendigin icin tesekkür ederim

'Patron

'Patron

Üye
Çok güzel telefon yav..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt