Sd/mmc Kart Yazıcı/okuyucu Hafızasız Mp3çalar Hemde 256 Lık Mmc Ile şok Fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berdush

Üye
    Konu Sahibi
Sd/mmc Kart Yazıcı/okuyucu Hafızasız Mp3çalar Hemde 256 Lık Mmc Ile şok Fiyata
Arkadaşlar elimde Kaçlık kart takarsanız o kadar hafızası olan ve aynı zamanda taktığınız kartla cihazı pc ye bağlayaraktan kartın içeriğini görerek karta mp3 vs. yüklemenizi sağlayacak fonk. olan mp3 çalar var.Cihaza taktığınız hafıza kartına yüklediğiniz mp3 leri çalabilme kabiliyetine sahip bu cihazı içinde 50 tane şarkı bulunan 256 mb lık mmc kartı, kulaklığı, usb kablosu ve kutusuyla birlikte 70 YTL ye satıyorum.
Cihazın ses kalitesi tatmin edici.
İkamet yerim izmir ulaşmak isteyenler için mail :berdush3385gmail.com;

chawush

Üye
markada yazsaydın keşke ama fiyat süperr

Haberci

Haberci

Üye
Evet cihazın markasını ve hatta resmini dahi koyarsan daha çabuk alıcı bulursun sanıyorum...Kolay gelsin...

berdush

Üye
    Konu Sahibi
Saol dostum.Cihazın markası öyle bildik bişey değil arkadaşlar.Marka cihazın üstünde değil kutusunda yazdığından şu anda bende tam bilmiyorum markayı ama bildik bi marka değil.Bildik bi marka olmamasına rağmen ses kalitesi süper olmasada tatmin edecek kadar iyi.

İşte buda resmi.

cumcum23

Üye
güzelmiş ama alamam önce para we iyi bi not lazım yasaklama geldi dersane bombok gidiyo die ew ahalisi hiçbişey aldırmıyo yoksa çoktan alırdım parayı da bulurdum

berdush

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sağlık olsun ne yapalım; almaya karar verirsen pm atarsın Cihaz hala satılıktır.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yav fena değil o fiyata ben aldım yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt