SD Maid Pro v0.9.8.1 - Sistem temizleme aracı

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
SD Maid Pro v0.9.8.1 - Sistem temizleme aracı

Geliştirici Açıklaması (Translate):
Değerli bellek kazanmak ve temiz ve düzenli tutmak için robot için bir hizmetçi.
BU APP KÖKLÜ CİHAZLAR İÇİN AMACI EDİLİR!
kök olmadan, işlevselliği tüm gerekli dizinlere erişimi olmaz SD Hizmetçi olarak sınırlıdır.
Bu güçlü bir araçtır! Kendi sorumluluğunuzdadır kullanın!
YERLİ ÜRETİCİLER sürümleri kaçının, bunlar güvenilmez ve "paket imza" hatalara neden olur.
Kimse mükemmel ve android olan ne.
zaten silmiş Apps, bazen geride veri bırakın.
sistemi sürekli günlükleri, çökme raporları ve gerçekten gerek yok hata ayıklama dosyaları oluşturur.
pazar arkasında indirilen uygulamalar geçici dosyaları bırakır.
devam etmez sağlar burada ...
Neden her şey temizlemek için bir hizmetçi olsun değil mi? SD hizmetçi Cihazınızı, düzgün temiz ve düzenli tutmak için :) yardımcı olacaktır!
Bir sekmeyi seçin, basın işaretleyin ve sonra da silmek için tek bir öğeyi tıklatın veya temiz tüm düğmesine basın. Sadece bu kadar kolay.
Kaşif tam teşekküllü dosya yöneticisi olduğunu, sizin androidler dosyaları boyunca emeklemek için kullanabilirsiniz.
Bu dosyaları açmak / silmek veya yeniden adlandırmak için arama kullanabilirsiniz (joker dosyalar içinde arama gibi) desteklenir.
Ceset bulma uykuda dizinler için cihazınızı arar ve yüklü uygulamalar listesine bu karşılaştırır.
Uygulama Kontrolü, dondurma sıfırlamak ve uygulamaları (hatta sistem uygulamaları) kaldırmanızı sağlar.
Sistem temizleyici gereksiz dosyaları ile dizinleri bilinen cihazları tarar.
Optimize veritabanları sekmesini veritabanları (Sistem / Apps) kontrol eder ve size erişim ve boş alan hızlandırmak için şişirilmiş veritabanları küçültmek sağlar.
Çeşitli sekmesi çeşitli temizlik seçenekleri sunuyor. Kullanıcı istekleri uygulamak için benim için bir oyun alanı bir bit.
10 özellikleri ücretsiz sürümü şu anda mevcuttur ve ek 2 unlocker alıp yükleyerek kilidi olabilir.
SD Maid sürekli geliştirilen ve çok dikkatli bir şekilde tasarlanmıştır.
Bunu herkesin cihaza mükemmel çalışmayabilir android cihazlar büyük miktarda nedeniyle, ama orada onu almak için çok çalışıyorum. Sorularınız veya endişeleriniz bana bir mail (gönderirseniz [email protected] ). Ben genellikle oldukça hızlı yanıt ve mutlu bir şekilde size yardımcı olacaktır.
Kullanıcılar arama için birkaç anahtar kelimeler:
temizleyici, systemcleaner, sistem temizleyici, önbellek temizleyici, dosya kaldırma, explorer, arama aracı, boş dizinleri, çift dosyaları, ccleaner, karartmak, dark3n, dondurma, önceden yüklenmiş, sistem uygulamaları kaldır kaldır, kaldırmak sistemi uygulamaları, silme uygulamaları

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: qelbınıj, Dede, ebu_ubeyde ve 1 kişi daha

hiphaprockcani1

hiphaprockcani1

Üye
eyw kardesm bnm .d

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam.