Sd kartım kendi kendine siliniyor

Sponsorlu Bağlantılar

rumuz123456

Üye
    Konu Sahibi
Sd kartım kendi kendine siliniyor
arkadaşlar yeni 64 gblik kart aldım içine müzik vs attığımda ilk önce sorun yokmuş gibi gözüküyor atıyor bir güzel ancak daha sonra yeniden başlatınca telefondaki dosyalar tekrar silinmiş oluyor sadece 2 gblik bir dosya kalmış oluyor bunun sebebi nedir anlayamadım ?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
Ayni sorun dun gece bende de oldu beyler bilen var mi acaba... 8 gb hafiza kartim vardi yaklasik 2 gb doluydu ve dun butun muzik,resim ve apk dosyalari silindi... Sebebi nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

rumuz123456

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunum çözüldü bendeki sorun ucuz etin yahnisi acı olur derler ya o misal piyasanın biraz altında diye aldığım kart sahte çıktı doğubanktan aldım ilk başta hiç anlaşılmıyo kartı taktım 62.50 gösteriyo sorun yok gibi biçimlendiriyor kopyalıyor ama öyle değilmiş sahteymiş yalvar yakar iade almadılar biraz fark ödeyip orjinalini verdiler aman siz dikkatli olun.

hurol1

Üye
Ayni sorun dun gece bende de oldu beyler bilen var mi acaba... 8 gb hafiza kartim vardi yaklasik 2 gb doluydu ve dun butun muzik,resim ve apk dosyalari silindi... Sebebi nedir acaba

Hafızakartını bilgisayara tak bicimlendir

Üst Alt