Sd kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
Sd kart sorunu
Merhaba geçen hafta xperia z2 aldım daha önce kullandığım 5800daki hafıza kartını taktım ama algılamadı tekrar 5800a taktım biçimlendirdim ama yine telefon kartı görmüyor telefon 64 gb'a kadar destekliyor benim taktığım 8gb ama nedrn algılamadı anşam veremedim

Casdee

Üye
5800 dan Z2 hayırlı olsun bizede kısmet olur inşallah :):thumbup:;)
Merhaba geçen hafta xperia z2 aldım daha önce kullandığım 5800daki hafıza kartını taktım ama algılamadı tekrar 5800a taktım biçimlendirdim ama yine telefon kartı görmüyor telefon 64 gb'a kadar destekliyor benim taktığım 8gb ama nedrn algılamadı anşam veremedim
Hafıza kartı sorunu içinse kapalıyken takıp açmayı dene

Son düzenleme:

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denemiştim fakat yinede algılamadı 5800da sorun çıkarmıyor

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
Hayır şuan yurtdışındayım o yüzden pc vs de yok ordada biçimlendiremiyorum birde birşey daha sormak istiyorum benim bulgaristan ve Türkiye vatandaşlığım var ben ingiltereye bg kimlik ve pasaportumla geldim teli tr de kayıt etmek için bir sorun oluşturur mu ne yapmalıyım?

Casdee

Üye
Hayır şuan yurtdışındayım o yüzden pc vs de yok ordada biçimlendiremiyorum birde birşey daha sormak istiyorum benim bulgaristan ve Türkiye vatandaşlığım var ben ingiltereye bg kimlik ve pasaportumla geldim teli tr de kayıt etmek için bir sorun oluşturur mu ne yapmalıyım?
Kardeşim cep telefonu genel bölümünde yurtdışından telefon getirmek diye sabit konu var onu incele tekrar sorun olursa sor elimden geldiği kadar cevaplarım.Bide konuşma açıyom ordan konuşak oke :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt