Uygulama SD dosyalarını yükelememe rağmen uygulamalar wifi istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
SD dosyalarını yükelememe rağmen uygulamalar wifi istiyor
evet arkadaşlar sorun bu casper nirvana tablet kullanıyorum . data yı doğru yere attığımada eminim ama yinede wifi bağlantısıyla indirme istiyor.

acaba wifi bağlantısına girip hemen indirilmiş gibi çıkacak mı?

lale63

lale63

Üye
Oyun ek dosya indirmek istiyordur oyundan oyuna degisir

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
çok oyunda denedim hepsinde aynı gta most wanted falan burdan indirdim hemde

lale63

lale63

Üye
Tabletinde sorun olmali

- - - Eklendi - - -

E denesen peki evde wifi warmi

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
ablamda var da dosyaları atıp denemedim hiç ama dosyaları atıp denediğimde wifi bağlantısı istedi yoktu wifi . tablette sorun olduğunu sanmıyorum daha yeni

lale63

lale63

Üye
ablamda var da dosyaları atıp denemedim hiç ama dosyaları atıp denediğimde wifi bağlantısı istedi yoktu wifi . tablette sorun olduğunu sanmıyorum daha yeni
keske bi deneseydin dosyaları atsaydın açsaydın oyunu istedigi şeyi yapsaydın zaten indirmek istedigi dosya boyutu yazar orda.kaybedecegin bişey yok zaten.kurulumu dogru şekilde yaptıgına eminmisin

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
eminim data ya attım hatta baktım bidaha wifiden indirirken attığı klasörü buldum kendi oluşturuyo onun içine attım aynı şekilde baya anlarım bu iştende ne yaptıysam olmadı

lale63

lale63

Üye
ilginç yarın daha bilgili arkadaşlara sorarsın bilemedim ben şimdi

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
peki şuan need for speed denedim başka kaynaktan indirdim wifi istemedi bu sefer ama bakalım çalışacak mı

edit: bu da baştaki ea yazısında kaldı

johnlucke

Üye
Kardeş sendeki sorunun aynısı bende de var. Apk ve data dosyasını obb klasörüne attığım halde oyun yine data istiyordu. Uzun araştırmalardan sonra internette bir yazı gördüm. Yazıda bazı tabletlerin oyunlarda datayı kendi indirmediği sürece kabul etmediği yazıyordu. Buna karşın bir yol varmış. Şöyleki oyunun data dosyasını obb klasörünün içine atmadan önce oyunun kendi ismiyle bir dosya daha açman gerekiyor. Ben vestel tabletimde dead trigger, real boxing, my horse,hungrysharkevolution oyunlarını bu şekilde açabildim. Örneğin dead trigger oyununu yüklerken obb klasörünün içine öncelikle com.madfingergames.deadtrigger adıyla bir klasör açıyoruz. Sonrada data dosyasını bu klasörün içine atıyoruz ve oyunu açıyoruz. Yalnız bazı oyunlarda bu yolda tutmuyor. Total Recallde ne yaptımsa olmadı. Eğer yapamazsan haber ver yardımcı olmaya çalışırım...

haluk969

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum şuan gta ve nfs oyunlarında.

- - - Eklendi - - -

deniyorum şuan gta ve nfs oyunlarında.

dediğin şeyi bende daha önce yapmıştım olmamıştı fakat yeni sd ler indirdim saçma sapan işler yapıyolar sanırım data sı tam değildi neysede bu most wanted çince yavv :))

Üst Alt