SCR Screen Recorder 5+ Pro v0.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
SCR Screen Recorder 5+ Pro v0.1.3

Android uyumlu lollipop cihazlarda Root gereksinimi duymadan ekran videosu kaydedebileceğiniz uygulamadır.

Uygulama, malumunuz daha önce google playde olmakla birlikte, üreticinin yaptığı açıklamaya göre Google Play'de tehlikeli uygulama olarak nitelendirilmiş ve bu nedenle kaldırılmıştır. Tabi onların tehlikeli uygulama olarak kastettikleri nedir? onu da çözemedim ya neyse....

Uygulamada, Türkçe dil desteği mevcuttur.

Gerekli Android Sürümü: 5.0 ve üzeri

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw, Bahadir_fb ve OttomaN TigeR

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Yeni ayarlar ve uygulamalarını anlatan yeni dil sözcükleri eklenmiş ama, geliştirici yeni kelimeler için google çeviri kullanmış sanırım. 2 aydır çevirisiyle ilgilenemediğimden daha yeni farkettim. Kısa zamanda yeni çevirisi ile kalan yerleri tam TR olarak eklenecektir.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ayarlar ve uygulamalarını anlatan yeni dil sözcükleri eklenmiş ama, geliştirici yeni kelimeler için google çeviri kullanmış sanırım. 2 aydır çevirisiyle ilgilenemediğimden daha yeni farkettim. Kısa zamanda yeni çevirisi ile kalan yerleri tam TR olarak eklenecektir.

Haklısın sanırım. Benim de farkettiğim kadar, hem çevirisi yapılmayan yerler var, hemde çevirisi yapılan bazı yerlerde anlam bozukluğu göze çarpıyor. :D

Kopyala yapıştır yaparlarsa böyle olur tabi. :D

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
[emoji38] Farkettiğin halde söylemedin dmi Nise geliştiricisi bisürü mail atmış çevrilecek yeni yerler var die. İrtibattayım yeni TR çevirileri düzgün şemali ile yakında ekler..

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:tşk:

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti, son sürümü ile değiştirildi. Konu güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

xxgsliemrexx

Üye
Google tehlikeli diyorsa vardır bişey.Googlenin şu ana kadar hatalı analiz yaptığını görmedim.Rootlu cihaz için ekran kayıt videosu programı var mı önerebileceğiniz ?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Google tehlikeli diyorsa vardır bişey.Googlenin şu ana kadar hatalı analiz yaptığını görmedim.Rootlu cihaz için ekran kayıt videosu programı var mı önerebileceğiniz ?

Kullandığın telefonun firmware sürümü nedir yazarmısın?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi, uygulamanın yeni sürümü eklendi.

Üst Alt