SCR Screen Recorder 0.11.4-TÜRKÇE

    Konu Sahibi
SCR Screen Recorder 0.11.4-TÜRKÇE
-ROOT Gerektirir -



Tanıtım:
SCR Screen Recorder adından da anlaşılabileceği üzere bir ekran kaydetme programı.
Telefonunuzda yapacağınız işlemleri bir video altında kaydetme imkanı sağlamakta.
SCR Screen Recorder akıllı telefon ya da tabletinizde oldukça kaliteli ekran videoları kaydetmenize olanak sağlamakla beraber kaliteli video kaydı için donanım hızlandırmalı video kodlaması kullanmaktadır.

SCR Screen Recorder programının bir diğer avantajı ise piyasadaki rakipleri arasında Tegra cihazları destekleyen şu an için tek video kaydedici programdır.
Piyasada bulunan birçok akıllı cihazı destekleyen uygulama Nexus 7’de dahil olmak üzere tüm Tegra cihazlarında da çalışmaktadır.

Programın bir diğer güzel özelliği ise ekran videolarınızı kaydederken "Show Touch Indicators"(dairesel noktacık imleci) uygulaması ile ekranda dokunduğunuz bölgeleri de beyaz (noktacık) daireler ile göstermektedir.

SCR Screen Recorder 0.11.4-TÜRKÇE
 
Tepkiler: bveo1990, kronik, koray777 ve 8 diğerleri
Hadi herkes telefonunun ekran görntülerini çekip paylaşsın
 
4.0 ve üzeri olması gerekiyor ve telefon rootlu olmalı.

Yakında Orjinal Türkçeleştirilmiş(tarafımca) olarak yeni sürümü yayınlanacak.
4.0 ve üzeri olması gerekiyor ve telefon rootlu olmalı.

Yakında Orjinal Türkçeleştirilmiş(tarafımca) olarak yeni sürümü yayınlanacak.

Uygulama geliştiricisine bende mail gönderdim. Ve en son türkçeye çevirdiğim "SCR Screen Recorder Pro ★ root v0.11.10-beta" sürümünün dil dosyasını gönderdim.

Büyük ihtimalle bir sonraki güncellemede türkçe dil desteği olacaktır.
 
    Konu Sahibi
Gerke yoktu ki, geliştirici ile mailleşmem sonucu, gönderdikleri şablon üzerinden TR çalışmayı tamamlayıp iletmiştim..
 
Son düzenleme:
Tepkiler: Bab-ı Umut
Gerke yoktu ki, geliştirici ile mailleşmem sonucu, gönderdikleri şablon üzerinden TR çalışmayı tamamlayıp iletmiştim..

Ondan haberim yoktu, ama bende geçenlerde göndermiştim. Amacım kendimi ön plana çıkarmak değil tabiki. Nihayetinde Türkçe dilimize hizmet ediyoruz. Artık hangisini kabul ederlerse yinede memnuniyet verici olur sanırım.
 
Tepkiler: AKDELİKAN
    Konu Sahibi
Kimin öncelikle yapmış yapmamış mevzusu mühim değil önemli olan Türkçemizi her alanda öne çıkarmaktır. Bende bazı durumlarda aynen senin gibi oldum (wanam xposet gibi) vr bi uygulamayı çevireceksem önce araştırıyorum artık. İstersen çeviri ekibine katılabilirsun veya takıldığın konuda fikir alışverişi yapabilirsin.
 
Tepkiler: Bab-ı Umut

Çeviri ekibine katılmak bana şereftir. Aynı zamanda bir sorumluluk gerektirir. Ben çalışan bir insanım ve nihayetinde sadece boş olduğum bazı zamanlarda bu işi hobi olarak yapıyorum.

Ama yinede bir çeviriyi yapmadan önce gerekli araştırmamı yaparım. çeviri yapacağım programın türkçesi varmı yokmu? biri benden önce çevirdi mi çevirmedimi diye.

Teklifiniz için ayrıca teşekkürler.