Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sci phone Camı kırıldı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melanqolia11
Üye
Konu Sahibi
Sci phone Camı kırıldı
Arkadaşlar dokunmatiği çalışmıyor bişiler yapmam lazım ne yapabilirim aradaki cam kırılmış :S
çözüm lazım pederin haberi yok olursa keser acil yardımınzı bekliyorum bide fiyat aralığı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maxirabit
Üye
sana lazım olan bu heralde,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
?
melanqolia11
Üye
Konu Sahibi
ben tamir olur die sordum ....
NokiaManyaĞ
Üye
25 İla 50 tl Arasında Değişiyor.. 50 tl Bulurum diyorsan bahsetme pederine yok bulamam diyosan artık bahsedicen Şanın yok telefon yapılırmı derse yapılır bişe olmas ekranı değiştiriceksin
maxirabit
Üye
Tabi olayın bide farklı yönü var,Bir ara bende öyle telefon kullandım dokunmatiği işe yaramıyor diye sinirlenip elimi üzerine vurmuştum çatlak şeklide aynı ekran dokunmatiği kırılmadı,direk ekran kırılmıştı.
NokiaManyaĞ
Üye
Sen git telefoncuya götür yapabiliyolarmıymış yapsalar kaç tutarmış
Hnde1905
Üye
Yaa Arkadaşlar Bnm Samsung Corby Telefonumm Var Yere Düştü çatlama Oldu..Tamiratı Mümkün mü? Mümkünse Ne Kadara Ypılır..Bnmdee Annemlerin Haberi Yokk Ltfen aVill cevaP Verinn ??
Chicago Made
Üye
Eweeeeet gelelim Çin Malı Telefon kullanmaının Sorunlarına şimdi kolaysa bul yedek parça
SAMOLAR
Üye
Kardeş telefonu yaptırdınmı yaptırdıysan nasıl oldu bide kaça yaptırdın