Schweinsteiger oynamak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Schweinsteiger oynamak istiyor
Almanya Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Bastian Schweinsteiger, Joachim Löw'ün kendisini dinlendirmek istemesine rağmen Hollanda karşısında sahaya çıkabileceğini düşünüyor.

Teknik Direktör Joachim Löw, Bastian'ın iki maç üst üste kaldıramayacağını düşünüyor ve bu yüzden başarılı oyuncu yerine Toni Kroos'a şans vermeyi istiyor.

Metalist Stadı'nda oynanacak Hollanda maçı öncesinde basın toplantısında konuşan Bastian Schweinsteiger, "Ben iyiyim ve gerçekten kendimi formda hissediyorum. Fiziksel olarak zorlanacağımı da düşünmüyorum." diye konuştu.

Uzun süreli sakatlığının ardından tekrar form tutmasının zor olduğunu ancak bunu başarabildiğini söyleyen orta saha oyuncusu, takımı için yüzde yüz ile oynayabileceğini söyledi.

Hollanda ve Almanya arasında şiddetli bir sportif rekabetin olduğunu söyleyen Bayern Münihli oyuncu, "Hollanda'nın çok büyük bir baskı altında olduğunu biliyorum ve bu yüzden maça çok fazla asılacaklardır. Gerçekten çok zor bir maç olacak. Ve tabii ki kazanmak istiyoruz." dedi.

Geçmişte yaşananların kendilerini ilgilendirmediğini ve sadece Hollanda ile oynayacakları 90 dakikaya odaklandıklarını dile getiren Schweinsteiger, maçtan önce heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
616
TARİHÇİ
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
315
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
385
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
337
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
329
Haydar


Üst Alt