Schuster: "Real Madrid bir adım önde"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Schuster: "Real Madrid bir adım önde"
Bir dönem Real Madrid'i ve Beşiktaş'ı çalıştıran Bernd Schuster, Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Real Madrid'in tur şansının Bayern Münih karşısında ufak da olsa fazla olduğunu söyledi.

Bu sezon Bundesliga'ya havlu atan Bayern Münih'in Real Madrid karşısındaki tur şansını değerlendiren usta teknik adam, Bild'e yaptığı açıklamada, "Benim görüşümü soracak olursanız, Real Madrid'i bir adım daha önde görüyorum. Madrid, harika bir sezon geçiriyor. La Liga'da Barcelona'nın önündeler. Kim dünyanın en iyi takımı olma ünvanını elinde tutmak istemez ki?" diye konuştu.

Madrid defans hattının hücuma fazla katkıda bulunmadığını söyleyen teknik adam, "Real'deki savunma oyuncuları ataklara katılmıyor. O yüzden topu bir an önce Xabi Alonso ile buluşturmaya bakıyorlar. Bu takıma olumsuz yönde yansıyabilir. Eğer Cristiano Ronaldo ve diğer hücum oyuncuları top almak için geriye gelirse yorulabilirler." sözlerini sarfetti.

Real Madrid'in kendi yarı alanında kaptırdığı topların her zaman kendilerine çok büyük tehlike oluşturduğunu da sözlerine ekleyen Alman teknik adam açıklamasını tamamladı.

Santiago Bernabeu'da oynanılacak Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşması 25 Nisan tarihinde oynanılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt