Schumi dönüyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
Schumi dönüyor mu?

Mercedes GP’nin Brawn’ı satın alarak F1’e girmesinin ardından takım, Alman Nico Rosberg’i kadrosuna katarak ilk pilotuyla anlaşmıştı. Daha sonra ise Mercedes, Michael Schumacher’i transfer etmek için harekete geçti. Schumacher’e 7 milyon dolarlık teklif yaptığı söylenirken Ferrari de, danışman olarak görev yapan eski pilotlarının gitmekte serbest olduğunu söyledi. 1996’dan beri Ferrari bünyesinde olan Schumi, Eylül ayında ise kontratını yenilemişti.
Bu yeni anlaşma başka takımda yarışmasına izin vermese de takım başkanı Luca di Montezemolo, Schumi’ye istediği gibi davranma toleransı gösterebileceklerini söyledi: “Eğer başka bir yoldan gitmeyi tercih ederse, anlaşmamız geçersiz olur. Mantıklı olan bu. Hem rakip takımda hem de bizimle aynı anda çalışması imkansız. Onunla bu konuda konuşmadım. Ama o sadece takım elemanı değil, iyi bir arkadaş. Ayrıca binek otomobillerimizin danışmanı.”
Alman medyası Schumacher’in Mercedes ile F1’e döneceği konusunda oldukça iddialı haberler yapmaya devam ediyor. İddialar ise, anlaşmanın hafta sonuna kadar açıklanacağı yönünde.
 


Dwyane_Wade

Üye
Schumi gençlerin önünü aç artık :ehe
 

purplesss

Üye
açtı baya gençlerin önü açtı :D
 


Üst Alt