Scanbot – PDF Document Scanner v6.5.8.197 [Pro]

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Scanbot – PDF Document Scanner v6.5.8.197 [Pro]
Scanbot – PDF Document Scanner v6.5.8.197 [Pro] uygulaması ile etrafınızda bulunan belgelerin fotoğrafını çekebilir ve bunları bu uygulama üzerinden dijital bir belge haline ( pdf olarak ) getirebilirsiniz. Android 4.1 jellybean veya üzeri gerektirir. Pro sürüm olduğu için bütün ek özellikler kısıtlama olmadan açık olarak gelmektedir.

WHAT’S NEW

For all users:
– Simplified the complete User Interface for Scanning
– Design changes in the “Camera Screen” to simplify the Scanning process
– Simplification of the “Scan Review Screen” to assist you in making adaptations
– Implemented a Google Drive Device Synchronization so you have all your documents on all of your Android devices

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

bluemai

bluemai

Üye
Bu indirme linkleri için 3-4 tane sayfaya niye girmek zorunda kalıyoruz hala anlamıyorum. Forum üyelerinin direkt indirebileceği şekilde oluyordu önceleri..

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu indirme linkleri için 3-4 tane sayfaya niye girmek zorunda kalıyoruz hala anlamıyorum. Forum üyelerinin direkt indirebileceği şekilde oluyordu önceleri..
Linkleri ne yazık ki kendim upload etmiyorum. İnternette yer alan linklerden en sorunsuz ve en hızlı olanları eklemeye çalışıyorum. Daily upload şu aralar popüler sorunsuz upload sitesi olduğu için
Upload işini yapan kişiler bu siteye genellikle yüklüyor.