Scan - QR and Barcode Reader v2.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Scan - QR and Barcode Reader v2.2.1

Açıklama:
SINIRLI BİR KEZ SATIŞA
Bizim son güncelleştirmeyi kutlamak için, Tarama aşağı 4,99 $ dan 1.99 $ sınırlı bir süre için satışa sunuldu! (50% off!)
HAKKINDA TARAMA
Tarama mevcut en hızlı ve en kullanıcı dostu QR okuyucu ve barkod tarayıcı. Android dahili tarayıcı ile geldiyse, bu olurdu. İşte bizim yorumcular diyorsun budur:
"Hızlı ve çok güvenilir. Eğer mümkün olsaydı ben bunu altı yıldız verirdim. "
"Hiç bir reklam, güzel bir tasarım, hatta yakalanmış bulanık QR kodları ben tarama beklemiyorduk"
"Ben mağazada ürünleri tarama ve çevrimiçi ucuza bularak üzerinde 80 $ kurtardım"
NASIL APP İŞLERİ
QR kodu veya barkod tarama için sadece uygulamasını açmak koduna kamera noktası ve bitirdiniz! Fotoğraf çekmek ya da bir düğmeye basmaya gerek yoktur. Tarama otomatik olarak kamera işaret herhangi bir kod tanıyacaktır.
Kodu bir web sitesi URL içeriyorsa, bir QR kodu tararken, size otomatik olarak siteye alınacaktır. Kod sadece metin varsa, hemen onu görürsünüz. Telefon numaraları, e-posta adresleri veya iletişim bilgileri gibi diğer formatları için uygun önlemleri almak için istenir.
ÜRÜN BARKOD
Tarama popüler barkod tipleri (UPC, EAN ve ISBN) tanır ve size, yorumlar fiyatlandırma ve tarama herhangi bir ürün hakkında daha fazla gösterir. Barkod tarama güvenilir bir şekilde çalışmak için yeni bir aygıtı gerektirir. Eski aygıtlarda Kameralar barkod tarama için gerekli çözünürlüğünü veya odak vermeyin.
EK ÖZELLİKLER
• geçmiş tarar her bir geçmiş listesi ve harita bilgileri
• web'de tarama geçmişinizi Sync ve tüm aygıtları
• Eğer ön veya tarama için arka kamera Toggle
• web sitelerini açmak için varsayılan tarayıcıyı ayarlayın
• kamera rulo QR kodları ve barkodları Tarama resimleri
(Eğer varsa) düşük ışık koşullarda tarama için cihazınızın ışığı açmak için bir anahtarı •
Mükemmelliğe adanmış

Ekran Görüntüleri:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: mymoon63 ve noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt