e.c
Üye
ben hava mı attım kardeş dalgasına söylüyorum
benim arkadaşımın dershaneden sıra arkadaşı da zamanında Türkiye 1.si olmuş, bende hava var mı?
ben havamı attım dalgasına söylüyorumhem sende övünceksen kendi yaptıklarınla övün başkalarının değil ona kalırsa benim köylüm çok samimi bi abim össde türkiye 19.su polatlı 1.si oldu ve tıp okuyor
sinirlenmedimki kardeşim öylesine bir smileydi
ciddi olduğumu düşünmüyorum. Ne bu sinir?
adam kingGazete bir oğlan gördüm 500 almış ben övünüyor muyum
Çok çok farklı imiş ama düşen çok adam var kardeşim.Kardeş senin puanlar ilginçmiş onu söyliyim.-6 vermeleri garip olmuş cidden.Karne puanın okul birincisinden bayağı farklı olmalı o -6 puan için.
Mustafa kurucu'muGazete bir oğlan gördüm 500 almış ben övünüyor muyum
BilmiyorumMustafa kurucu'mu
Virgülüne kadar yazmışsınBenim;
6.sınıf:428 -> 441
7.sınıf:484,3 -> 484,5
8.sınıf.476 -> 480
Bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Virgülüne kadar yazmışsınBen hep yuvarlayarak söylerim 6. sınıf 468 = 470 derim 7.sınıf 424 = 425 derim 8 = 473 = 475 olur
Benim 8. sınıf sbs m 416.021 di . okul puanı ile 416.011 olmuştu çok üzülmüştüm
yok ya çürümedi yazılılarımın çoğu 1di okul polatlı anadolu öğretmen lisesi ama test çıktı son yazılılar 70ler havadaydı"Yazılıyı boşver, sınavda yaparım." teorisi böylece çürümüş oldu.
yok ya çürümedi yazılılarımın çoğu 1di okul polatlı anadolu öğretmen lisesi ama test çıktı son yazılılar 70ler havadaydı
Sıkıntı yok kardeşim sen siyasal bilgileri kazanacaksın inşallah SBS nedir bitti gitti
21 yaşında sbs'ye mi girdin?benim gecen sene ortalamam 477 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?