saymbian anna c7 24.1 için heck var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran_36

Üye
    Konu Sahibi
saymbian anna c7 24.1 için heck var mı
Arkadaşlar saymbian anna c7 24.1 için heck var mı. yada bu 22.14 için çıkan heck 24.1 versiyopnuna oluyor mu acaba. yardımlarınız için teşekurler.

muratkisi

Üye
kardeş bende dünden beri arıyorum birtürlü bulamıyorum hack artı modifyeli olsa cok güzel olurdu cıkar inşallah

uribaju

uribaju

Üye
bende bekliyorum hemde tr olursa süper olur

muratkisi

Üye
22.14 çini varda türkçe haçk olsa daha iy olur diyerleri ilaki bir türkçe uygulamada hata veriyor hack nasıl yapıldığını bulsam deneyecemde onuda bulamadım hiç bir sitede

kademli

Üye
Annayı napacaksınız C7 ye Belle oluyorsa :) Gidin Belle yükleyin + Hack Uda + Türkçe Dil Türkçe Klavye yayınladım :D

muratkisi

Üye
şuan bende n8 de var belle yi yükledim de ovi storda hata oldu yüklenmedi bende gene anna ya geçmek zorunda kaldım

belco2

belco2

Üye
saymbian anna c7 24.1 için hecklı gün içinde yayınlarim.................................

kademli

Üye
şuan bende n8 de var belle yi yükledim de ovi storda hata oldu yüklenmedi bende gene anna ya geçmek zorunda kaldım

Ovi flashlanabiliyormuş ama fazla stabil olmadıgı için BENCE BELLEDE OVI STORE YE GEREK YOk. Konumuzda TR Dil var..

belco2

belco2

Üye
N8 içinde gün içinde yayınlarım

tycoon_gs

Üye
n8 24.1 in hack uda sını da bulabilir misin?

dekor67

dekor67

Üye
arkadadaslar symbian^3 cvftmodıfıye de hack lı surum mevcut

tycoon_gs

Üye
link verir misin. N8

dekor67

dekor67

Üye
arkadaş lar flaşa gerek yok symbian sıstem modıfıyede hack war bizzat kendm dned!m

snrylmzzz

Üye
arkadaşlar nokia club den anna sürümününü yüklete bilirsiniz. ben yüklettim.1.5 saat te veriyolar. cevahir alıveris merkezindeki nokia club den yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt