Sayın yöneticiler konularımız silinirken neden silindiğinide yazabilirmisin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
63urfalım

63urfalım

Üye
    Konu Sahibi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:vur:
:ah
:sinir

Arkadaşım sana sadece bu smileylerle cevap vermek istiyorum :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yaw dalgamı geçiyorsun. Zaten taşındıgında , silindiğinde mail olarak geliyor ve nedenide yazıyor..

63urfalım

63urfalım

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben email nerden bakim benim pc olmadığı için konuları her şeyi tel den yapıyorum...........

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet kardeşim bak , dün gece 2 konunu ben siLdim ..

' bu da oLdu cepte tesbih ' demişsin Link kırık .. yarım saat aradım temin ettim buLdum aLıntı yaptığın yeri, Tesbihin içinde EL FENERİ PROGRAMI var :hmmm

zaten verdiğin link kırık , direk siLer giderim değiL mi ? ama araştırıyorum ben kendi adıma .. Ayrıca çok önemli bir durum daha ÖNİZLEME de yok ! ..

uyguLamanın ismi nedir sürümü nedir , ekran görüntüsü nasıL veriLir önceLikLe bunLarı araştırarak payLaşım yaparsan ne sen , ne de biz uğraşırız .. konu başLıkLarı ; oofff vay canına çok beğeneceksiniz tükenmeden aLın vs. oLmayacak ..

uyguLama adı , sürümü ekran görüntüsü hepsi bu :oke: İYİ FORUMLAR ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mehmet kardeşim bak , dün gece 2 konunu ben siLdim ..

' bu da oLdu cepte tesbih ' demişsin Link kırık .. yarım saat aradım temin ettim buLdum aLıntı yaptığın yeri, Tesbihin içinde EL FENERİ PROGRAMI var :hmmm

zaten verdiğin link kırık , direk siLer giderim değiL mi ? ama araştırıyorum ben kendi adıma .. Ayrıca çok önemli bir durum daha ÖNİZLEME de yok ! ..

uyguLamanın ismi nedir sürümü nedir , ekran görüntüsü nasıL veriLir önceLikLe bunLarı araştırarak payLaşım yaparsan ne sen , ne de biz uğraşırız .. konu başLıkLarı ; oofff vay canına çok beğeneceksiniz tükenmeden aLın vs. oLmayacak ..

uyguLama adı , sürümü ekran görüntüsü hepsi bu :oke: İYİ FORUMLAR ..
hacım dün ben de anlattım ama arkadaşım hala aynı konuları ısıtıp ısıtıp sunuyor.hiçbir değişiklik yapmadan sunuyor.biraz önce yine sildim dünkü verdiği konuyu tekrar vermiş.dün onayladığım konusuna ön izleme eklememiş.ya canım bak biz sana nasıl yapılacağını söylüyoruz.telefondan konu açman bizi hiç ilgilendirmez biz konunun siteye uygun olup olmadığına bakarız.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bak güzel kardeşim, symbiana açtığın konu onaylanmamış ise ya bu konu önceden açılmıştır, ya da konu düzensizdir linkler kırıktır vs ... Onun dışında eğer düzgün bir konu ise ve daha önceden açılmamış ise konu onaylanır ve açılır :)

Konun siliniyorsa vardır bir sebebi, mesela bu dediklerim dışında bir konuysa kapatılması çok doğal . Symbian da olan konular siliniyor muydu ki :hmmm

Yeni sistemde konuna yapılan müdahale sonrasında sana otomatik olarak özel mesaj geliyor ve konuna kimin ne yaptığı yazıyor ...

Umarım artık konu açmazsin .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok hiç açmasın :d:
Symbian da açıyor siliniyor burda açıyor yine yok oluyor, kapatılıyor en iyisi sömürmek :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Daha öncede aynı konu gündeme gelmiş ve cevabı verilmiş. Sistem konunuz silindiği zaman size mesaj gönderiyor, bir sıkıntı olmaması lazım. Ayrıca sistemin gönderdiği mesaj sizin için yeterli değilse yöneticilere PM ile ulaşıp sorabilirsiniz, böyle konu açmanın bir anlamı yok.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt