SAYIN Yetkili Kişiler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
SAYIN Yetkili Kişiler !!!
İlan bölümlerinde ürün görseli olmadan ilan açılamaz özelliği ekleyebilirseniz daha kaliteli ortam ve alışverişler gerçekleşeceğini düşünüyorum.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

fnldstntn

Üye
Bu konuyu site hakkında bölümüne açmalıydın...Orada daha etkili olurdu...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Adminlere PM atabilirdin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oyle bir kural zaten var ve yetkili arkadaşimiz gerekli duzenlemeleri yapiyor.

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
En çok istediğim şeylerden biride MAXİCEP in Dünya standarları kalitesinde bi forum olmasını isitiyorum çünkü MAXİCEP bunu sonuna kadar hak eden bi forum.Ben elimden geldği kadar MAXİCEP e DESTEK VERMEYE HAZIRIM.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir , teknik bir düzenleme getirilebilir :) Manuel olarak uygulanıyor şuan.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşlar hiç merak etmeyin şimdilik mevcut ilanların eksiklerini toparlamaya yanlışları düzeltmeye çalışıyorum zaten yeni ilan açacaklar müdahalelerimi gördükçe ne yapmaları gerektiklerini anlayacaklardır..
Ama bu sadece başlangıç :)
Bende durumun vahiyetinin farkındayım. Gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler mevcut ama kimse dönüp bakmıyor bile o yüzden ilanların neredeyse yüzde sekseni anlamsız ve yetersiz durumda..
Biraz sabır gösterirseniz yakın zaman içerisinde ilanlar bölümüne çok istikrarlı bir sistem getireceğiz inanıyorum ki ilanlar artık tam istenilen kıvamda olacak..

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hiç merak etmeyin şimdilik mevcut ilanların eksiklerini toparlamaya yanlışları düzeltmeye çalışıyorum zaten yeni ilan açacaklar müdahalelerimi gördükçe ne yapmaları gerektiklerini anlayacaklardır..
Ama bu sadece başlangıç :)
Bende durumun vahiyetinin farkındayım. Gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler mevcut ama kimse dönüp bakmıyor bile o yüzden ilanların neredeyse yüzde sekseni anlamsız ve yetersiz durumda..
Biraz sabır gösterirseniz yakın zaman içerisinde ilanlar bölümüne çok istikrarlı bir sistem getireceğiz inanıyorum ki ilanlar artık tam istenilen kıvamda olacak..
Her zaman destekciniz oluruz Fevzi bey.Sabırsızlıkla beklemekteyiz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt